Polițistă de la DRPCIV, reținută pentru mită în formă continuată

O polițistă din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) Hunedoara a fost prinsă în flagrant delict de ofiţerii de poliție judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Hunedoara, cu sprijinul Brigăzii Operaţiuni Speciale Alba Iulia, în timp ce primea mită o sumă de bani.

Ea a fost reținută de procurori pentru 24 de ore și urmează să fie prezentantă instanței, cu propunere de arestare preventivă, conform procedurii. 

În fapt, în perioada decembrie 2018 – martie 2019, suspecta a primit, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu, diferite sume de bani cuprinse între 150 și 500 lei, pentru a facilita urgentarea înmatriculării autoturismelor“, precizează DNA.

Luni, suspecta a fost adusă cu mandat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara și audiată împreună cu alți martori, iar procurorul de caz a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore. Aceasta este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată (13 acte materiale).

“Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciului Judeţean Anticorupţie Hunedoara, în baza ordonanţelor de delegare emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, au efectuat acte procedurale care au stat la baza probării faptelor”, se mai arată în comunicatul DGA.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.