Polonia: Inspecții la autobuzele cu destinații de vacanță

Polițiștii rutieri din Polonia iau măsuri pentru siguranța celor care pleacă în vacanță cu autobuzul, în perioada de iarnă. Acțiuni de verificare a acestor mijloace de transport pasageri au fost anunțate de oamenii legii atât la televizor, cât și în ziarele din toată țara, potrivit celui mai recent Buletin TISPOL.

sursă foto: TISPOL

Un element important al grijii pentru siguranță sunt inspecțiile autobuzelor care își transportă pasagerii către destinații de vacanță. În timpul verificărilor, se urmărește în primul rând starea tehnică a autobuzului și a echipamentului acestuia. Bineînțeles, va fi controlat și permisului de conducere al șoferului.

Poliția a pregătit o listă a punctelor de control din din țară, cu numere de telefon de contact, unde turiștii pot obține informații detaliate despre posibilitatea verificărilor ad-hoc ale autobuzelor și șoferilor.

Necesitatea unei inspecții poate fi, de asemenea, semnalată personal la orice unitate de poliție sau telefonic, apelând la numărul de urgență 112.

Weekendul trecut a fost unul special, pentru că turiștii au venit la Zakopane (în regiunea Malopolskie) pentru a-i sprijini pe concurenții de la Campionatele Mondiale de schi de schi, care au loc la Wielka Krokiew.

Ofițerii de poliție au avertizat că traficul rutier va fi crescut. Dintre mii de oameni care vor merge la competiție, mulți dintre ei vor alege autobuzul sau mașina ca mijloc de transport.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.