Trafic auto inchis intre Lujerului si Crangasi, tramvaiele 41 blocate: O cladire cu 8 etaje arde pe Sos.Virtutii

Tramvaiele 41 nu mai circula iar autobuzele 178 circula pe un traseu deviat, prin B-dul Iuliu Maniu, din cauza unui incendiu la o cladire nou-nouta cu birouri din soseaua Virtutii, izbucnit in jurul orei 15.00, in zona Podului Ciurel. Pompierii sunt la fata locului si intervin cu 18 autospeciale pentru izolarea focului, insa interventia este extrem de dificila, intrucat bucati mari din fatada imobilului cu 8 etaje se desprind si cad chiar si la 10 metri distanta de aceasta. Practic, ei nu au riscat sa intre in cladire, insa actioneaza pentru ca focul sa nu se extinda.  Exista riscul ca focul sa ajunga la doua benzinarii din apropiere, unde alimentarea cu carburanti a fost deja sistata.

Cum fumul se imprastie rapid si atmosfera este irespirabila, politistii rutieri au oprit si circulatia auto in zona. Astfel, traficul de pe soseaua Virtutii este blocat pe ambele sensuri. Traficul rutier este insa sitat pe o zona mai mare, intre Lujerului si Crangasi.

Imobilul cu incendiu este din sticla si arde mocnit, in intregime. Cladirea nu era ocupata total, existand inca anunturi de inchiriere pentru birouri. Circulatia este interzisa si pietonilor, intrucat se desprind bucati mari din fatada cladirii si sunt aruncate pana la 10 metri.

Cei cativa oameni aflati in cladire s-au salvat singuri, inainte de sosirea pompierilor, astfel ca nu exista victime. Pompierii se asteapta ca imobilul sa se prabuseasca.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile, nu mai exista pericol de explozie, dupa ce, la inceputul incendiului, s-au auzit catevabubuituri in interiorul cladirii.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.