Tarom renunta la cursa Cluj-Frankfurt si reia zborurile la Nisa si Dubrovnik

Tarom renunta la zborul Cluj Napoca – Frankfurt si retur, in orarul de vara 25 martie – 27 octombrie, dar va reintroduce destinatiile Nisa si Dubrovnik si va mari frecventa unor curse interne, anunta compania.

Anularea cursei Cluj Napoca – Frankfurt – Cluj-Napocaeste argumentata prin gradul redus de incarcare din ultima perioada. Va opera insa, in continuare, cursa Cluj-Napoca – Viena si retur.

Operatorul de transport aerian va introduce in orarul de vara destinatiile Nisa si Dubrovnik, cate doua frecvente saptamanale – joi si duminica – din Bucuresti si retur, avand in vedere cererea de trafic catre aceste destinatii pe timp de vara.

Pe relatia Bucuresti-Londra-Bucuresti vor exista doua frecvente zilnice, stabilite astfel incat sa corespunda in special segmentului de oameni de afaceri si persoanelor care calatoresc in interes de serviciu, dar si celorlalti pasageri care doresc plecarea din Londra in cursul diminetii, iar din Bucuresti in cursul serii.

Zborurile de dimineata operate pe ruta Londra in sezonul de vara 2012 sunt special concepute astfel incat sa ofere numeroase conexiuni cu destinatiile interne, iar pasagerii sa poata calatori mai departe catre si din orasele:Timisoara,Oradea,Sibiu,Cluj-Napoca, Baia Mare, Targu Mures, Suceava siIasi.

De asemenea, vor exista trei frecvente zilnice Bucuresti-Budapesta-Bucuresti pentru a raspunde solicitarilor venite din partea pasagerilor si luand in calcul traficul pe aceasta ruta, in perioada urmatoare.

Pe cursele interne, TAROM a introdus o frecventa in plus pe rutele Bucuresti-Cluj-Napoca-Bucuresti si Bucuresti-Timisoara-Bucuresti. Astfel, vor exista 6 frecvente/zi pe fiecare din aceste rute, distribuite uniform, ca program, pe toata durata zilei. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.