Autoconstatarea daunelor, online la Porsche Asigurări

Porsche Asigurari extinde functionalitatile serviciului de avizare online a daunelor si ofera astfel clientilor posibilitatea de a face autoconstatarea daunei online, direct pe site-ul companiei.

Mai precis, pentru daunele minore ce includ cel mult 2 elemente de caroserie avariate, nu mai este necesara constatarea si fotografierea avariilor de catre inspectorul de daune. Autoconstatarea se face online, printr-o procedura simpla si rapida. Clientul utilizeaza formularul de avizare online a daunei si incarca fotografii ale avariilor si ale documentelor relevante in noile sectiuni dedicate. Formularul este accesibil pe site-urile oficiale ale companiei, www.porschebank.ro si www.managementdeflote.ro, in sectiunea dedicata Porsche Asigurari si este adaptat pentru dispozitive mobile.

Odata cu transmiterea formularului catre noi, dosarul de dauna este automat deschis, iar clientul primeste ulterior pe email atat nota de constatare, cat si declaratia de dauna completate. Tot ce ii ramane acestuia de facut este sa vina direct cu masina in service pentru reparatii.

„Autoconstatarea online inseamna mai putina birocratie si economie de timp pentru clientii nostri. Acestia au acum la dispozitie un serviciu de solutionare rapida si garantata a daunelor, un instrument care sa le faciliteze rezolvarea rapida si eficienta a unei situatii neplacute. Este misiunea noastra sa oferim clientilor nostri plusvaloare prin servicii premium. Toate eforturile noastre se concentreaza pe masuri si initiative menite sa ofere servicii excelente post-vanzare pentru produsul nostru CASCO. Credem cu tarie ca diferenta intre produse o face in final calitatea serviciilor oferite, in special in sfera post-vanzare – acela este momentul in care cei care ne-au achizitionat produsele au cu adevarat nevoie de noi si de sprijinul nostru.”, a declarat Virgil Chirica, Directorul Porsche Asigurari si al diviziei Asigurari din cadrul Porsche Finance Group.   

In cazul daunelor majore (cu cel putin 3 elemente de caroserie avariate, dar si avarii generate de evenimente naturale sau alte evenimente) sunt necesare documente suplimentare, astfel incat clientii utilizeaza in continuare serviciul de avizare online a daunei, fara insa a incarca poze sau documente. In acesta situatie, avizarea se va face online, asiguratul primind prin email declaratia de dauna completata ca si in cazul autoconstatarii online pentru daunele minore. In plus insa, inspectorul de daune este cel care face constatarea si fotografiaza masina anterior intrarii acesteia in service pentru reparatii.

„Prin noua facilitate suntem cu un pas mai aproape de obiectivul principal al Porsche Finance Group, acela  de a oferi clientilor nostri servicii si suport de calitate, modern si eficient, atat pre-, cat si post-vanzare, pentru toate produsele noastre.’, a completat David Gedlicka, CEO Porsche Finance Group Romania.

Asigurarea CASCO Porsche Asigurari ofera clientilor multiple beneficii, intre care relevante sunt asistenta rutiera inclusa, atat in Romania cat si la nivel European, acoperire in intreaga Europa geografica, indiferent de asiguratorul RCA ales, precum si reparatii garantate pe intreaga durata a politei de asigurare, in service-urile autorizate de fabricant. 

De asemenea, prin sistemul de decontare directa cu service-urile partenere, masina nu ramane blocata in service nicio zi in plus fata de durata reparatiei. Procesul de solutionare a daunelor se desfasoara rapid si fara birocratie – pentru dosarul de dauna la Porsche Asigurari nefiind solicitate documente cum ar fi imputernicirea de dauna, copia politei CASCO, accept de plata sau cererea de despagubire. 

Despre Porsche Finance Group

Porsche Finance Group este furnizorul de soluții complete și eficiente de mobilitate pentru clienții mărcilor concernului Volkswagen: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche, MAN și Das Weltauto. Grupul este prezent pe piaţa românească din 1999 şi include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility şi Porsche Asigurări. Porsche Finance Group oferă clienţilor săi soluţii eficiente şi rapide pentru achiziţionarea automobilului dorit, conform conceptului „one-stop-shop”: achiziţionare directă, în showroom, finanţare prin leasing sau credit, asigurare pentru maşină şi o administrare eficientă a flotelor de maşini.

Porsche Leasing România IFN SA oferă leasing financiar pentru persoane fizice şi companii. 

Porsche Bank România oferă credite pentru autoturisme.

Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu intermedierea de asigurări CASCO şi RCA. 

Porsche Mobility ofera servicii de management de flote, leasing operaţional dar și soluții noi de mobilitate, cum ar fi corporate car sharing.

Porsche Asigurări închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru maşinile noi şi rulate, achiziţionate în leasing sau credit prin companiile grupului – Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank – sau pentru cele achiziționate cu plata în numerar.  

Porsche Finance Group este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internaţională specializată în servicii de finanţare și asigurare auto. Porsche Holding are peste 50 de ani de experienţă în finanţarea şi asigurarea auto și este parte a Volkswagen Group. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.