PNL va contesta “o eventuala sanctiune” pentru protestele de joi

Mihai Voicu, vicepresedintele PNL, a declarat, vineri, ca liberalii vor contesta in instanta o posibila sanctiune pentru blocarea de catre protestatari a Pietei Victoria, adaugand ca mitingul organizat la Arcul de Triumf s-a desfasurat in conditii legale.

“Toti cei care au fost prezenti la mitingul organizat la Kiseleff au putut remarca ca s-a desfasurat in conditiile legii si ale autorizatiei primite, ca s-a incheiat la ora prevazuta in autorizatie si ca nu au existat niciun fel de incidente”, a declarat Mihai Voicu, drept raspuns la declaratiile reprezentantilor Jandarmeriei.

Vicepresedintele liberal a adaugat ca, in cazul in care va primi o astfel de sanctiune, PNL o va contesta in instanta si i-a recomandat sefului Directiei Ordine si Siguranta Publica din Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane “sa se preocupe de ceea ce se intampla in curtea proprie”.

“Consideram ca domnul Moise ar trebui mai degraba sa se uite in curtea proprie inainte de a avea certitudini cu privire la vinovatia unora, si sa dea explicatii mai serioase cu privire la cele petrecute in strada in ultimele zile”, a adaugat Mihai Voicu. (M.S.)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.