6 oameni l-au huiduit pe Ponta si au fost amendati

Sase persoane l-au huiduit, joi, la Iasi, pe premierul Victor Ponta, la iesirea din cladirea unde acesta avusese o intalnire cu primarii USL din judet, si au fost amendate cu cate 700 de lei, pentru tulburarea linistii publice.

“Au fost legitimati si amendati”, a afirmat, sec, Mihai Cojocariu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Iasi.

Premierul a sustinut o conferinta de presa dupa intalnirea cu primarii USL, iar la iesirea din hotel a fost intampinat de peste 150 de simpatizanti USL, care l-au aplaudat, dar si de un mic grup de aproximativ 10 persoane care l-au huiduit, strigand “Hotii, hotii!” si “Tradatorii”, acuzandu-l pe Victor Ponta ca il protejeaza pe Adrian Nastase. Ponta si-a continuat drumul fara a se opri la protestatari.

Printre cei care l-au huduit s-a numarat si Sorin Balanescu, presedintele unei organizatii non-guvernamentale din Iasi, totodata candidat la Primaria Iasi din partea Partidului Social Democrat al Muncitorilor.

In zona au fost mobilizate importante forte de ordine, insa nu s-au produs incidente.

Premierul a fost insotit de primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, lider al organizatiei judetene a PSD, de presedintele PNL Iasi, Relu Fenechiu si de alti lideri locali ai USL, alaturi de care a plecat pe jos, de la hotelul respectiv, la Ansamblul Palas ridicat in centrul Iasiului si care este inaugurat joi. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.