Dacia are pe ţeavă încă 3 modele

Automobile Dacia, parte a grupului Renault, pregăteşte încă 3 modele noi, printre care un break şi o camionetă, a anunţat, marţi seară, Constantin Stroe, directorul Uzinei de la Mioveni şi vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al Automobile Dacia, la lansarea pe piaţa românească a noilor versiuni Logan, Sandero şi Sandero Stepway. “Cele trei modele vor mai avea încă trei modele, care vor veni”, a precizat el.

Solicitat să ofere detalii, Stroe a afirmat că berlina şi cele două Sandero “nu vor fi singure pe lume”.

 “Va urma un break şi o camionetă”, a adăugat reprezentantul constructorului auto, fără alte informaţii.

El a arătat că uzina de la Mioveni produce în prezent 5 modele: cele 3 lansate marţi, Duster şi Reanult Symbol, la ultimul gradul de integrare nefiind însă la nivelul Loganului.

Ţinta de producţie pentru anul viitor este de peste 300.000 de maşini, potrivit lui Stroe.

Noul Logan – introdus la 8 ani de la apariţia primului model, care a devenit emblematic pentru Dacia – este disponibil în România la preţuri care pleacă de la 6.690 euro (TVA inclusă), iar comenzile sunt preluate începând de vinerea trecută.

Sandero şi Sandero Stepway vin la 4 ani de la lansarea modelului şi pot fi comandate în România de la 1 octombrie, la preţuri pornind de la 6.990 euro, respectiv 10.800 euro, cu TVA inclusă.

Dacia a prezentat noile modele Logan, Sandero şi Sandero Stepway la finele lunii septembrie, în prima zi a Salonului Auto de la Paris. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.