Încă un tren a deraiat

Cinci vagoane ale unui tren privat de marfă au deraiat în 14 martie, pe relația Curtici – Giurgiu Nord, fiind al treilea accident de acest fel în ultimele două săptămâni. 

Traficul feroviar de călători nu a fost întrerupt, ci se desfășoară doar pe un fir de circulație între staţiile Zam şi Câmpuri Surduc, informează CFR SA.

“Trenul de marfă, care aparţine operatorului privat DB Cargo Rail România, are în compunere 20 de vagoane şi circula în tranzit pe relaţia Curtici – Giurgiu Nord. La faţa locului echipele feroviare de intervenţie ale Regionalei CF Timişoara vor acţiona pentru repunerea pe şină a vagoanelor cu un tren de ajutor cu vinciuri, care va fi îndrumat din staţia Simeria. Cauzele acestui eveniment feroviar vor fi stabilite de comisia de anchetă”, se arată î comunicatul transmis redacției.

Este al treilea incident de acest fel în ultimele două săptămâni. În data de 2 martie, locomotiva unui tren care circula pe relaţia Braşov – Curtici a deraiat de un boghiu la ieşire din staţia Săvârşin. În 8 martie, un vagon din compunerea unui tren pe relaţia Sighetu Marmaţiei – Dej Călători, a deraiat de un boghiu la intrare în staţia Coşbuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.