Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj-Deva, gata la sfârșitul lui iulie

Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj-Deva va fi gata la sfârșitul lunii iulie, dar cu o condiție: vremea să fie bună, a anunțat, în 13 iunie, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la inspecția pe șantier. 

În zona celebrului „deal al liliecilor”, municitorii de la la Spedition UMB se aflau în plină activitate la terasemente și la consolidarea versantului. Ministrul s-a declarat foarte mulțumit de modul de lucru al companiei, pe care a felicitat-o public pentru mobilizare.

„(…) Știți foarte bine că avem un antreprenor român, un antreprenor care s-a mobilizat la maximum. Condițiile meteo au fost neprielnice, dar acum că a prins o rază de soare a lucrat cât s-a putut, să avanseze la consolidarea versantului. Chiar îi spuneam la constructor și îl felicitam, pentru că dacă reușea cineva în România să facă o lucrare de un asemenea grad de complexitate și de anvergură, ăla este Umbrărescu. Altcineva nu reușea să o facă, la ce văd eu la momentul acesta în România. Am discutat cu constructorul, care m-a asigurat că la sfârșitul lunii iulie va fi finalizat acest proiect și va putea fi dat în trafic. Asta cu un singur amendament, și aș vrea să nu fiu interpretat greșit: dacă vor continua ploile în ritmul în care au fost în ultima perioadă, adică peste 35 de zile de ploi, bineînțeles că va avea o problemă”, a declarat Răzvan Cuc.

Ministrul a insistat că pentru toate lucrările de infrastructură îşi doreşte ca termenele să fie respectate, să fie respectate standardele de calitate şi subcontractorii români să fie plătiţi la timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.