Parteneriat Omniasig – FRAS

Omniasig Vienna Insurance Group și Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS) au încheiat un parteneriat, prin intermediul căruia cei peste 1.000 sportivi licențiați în 15 campionate și 82 competiții sub egida FRAS vor fi asigurați în cazul accidentelor din timpul competițiilor sportive și a antrenamentelor aferente. Totodată, organizatorii acestor competiții vor fi asigurați pentru răspunderea civilă ce poate apărea în urma acestor evenimente.

În privința sportivilor, noutatea acestui parteneriat este că OMNIASIG oferă acum mai multe pachete de asigurare care includ despăgubiri de până la 18.000 euro, ca urmare a unui accident pe perioada desfășurării competiției. Toți membrii Federației pot accesa trei tipuri de asigurări special adaptate nevoilor lor. Aceste asigurări acoperă un pachet de riscuri ce pot apărea în timpul competițiilor care se vor desfășura pe parcursul anului 2019.

“Responsabilizarea șoferilor și siguranța în trafic sunt principii care stau la baza strategiei de business, dar și de responsabilitate socială (CSR) a companiei și de care ținem cont de fiecare dată când ne adresăm clienților noștri. Considerăm că sportul cu motor într-un mediu organizat este parte din educația rutieră a tinerilor din România și sperăm că parteneriatul nostru cu FRAS să se regăsească și în alte activități comune de educare a publicului larg”, a declarat Mihai Tecău, Președinte Directorat Omniasig.

La rândul său, Norris Măgeanu, președintele FRAS, a declarat: „Am depus mult efort în ultimii 2 ani pentru a centraliza la nivel de Federație toate asigurările care se făceau în trecut individual, de sportivi sau organizatori. Astfel, motorsportul a devenit unul dintre puținele sporturi din România care acoperă nu doar organizatori de competiții și sportivi, ci și alte categorii de persoane implicate în evenimentele sportive (arbitri, fotografi, cameramani, spectatori șamd.). Mai mult, prin acest parteneriat cu OMNIASIG, s-au creat special pentru sportivi trei pachete de asigurări, pentru a putea acoperi toate tipurile de riscuri cu care piloții sau copiloții se pot confrunta pe întreaga durată a concursurilor”.

Pentru mai multe detalii despre variantele de asigurare aferente acestui parteneriat, sportivii și reprezentanții cluburilor se pot adresa Federației Române de Automobilism Sportiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.