Grupul Traton își face divizie de încărcat baterii

Traton Charging Solutions, divizie a grupului Traton, va alcătui un pachet pentru clienți care cuprinde încheierea unui contract, facturare, planificarea rutei și informații despre utilizare.

Factura de alimentare vine de la Traton, Scania

Operatorii de vehicule comerciale electrice vor avea posibilitatea să încarce „fără întreruperi”. Traton Charging Solutions are cea mai extinsă rețea de stații publice de încărcare din 11 țări europene.

În acest scop, operatorii punctelor de încărcare vor fi legați cu furnizorii de servicii de mobilitate ai mărcilor Traton sub umbrela noii filiale, serviciul fiind accesibil tuturor mărcilor de vehicule. Grupul Traton nu menționează un număr absolut de puncte de încărcare. Inițial, serviciul va fi lansat prin Scania. Clienții mărcii suedeze pot accesa noile funcții prin așa-numitul Scania Charging Access. Acest serviciu Scania clasifică punctele de încărcare în funcție de cât de potrivite sunt pentru camioane. Și indiferent de cine operează punctele de încărcare din rețea, clienții primesc doar o singură factură, de la Scania. Serviciul vine fără nicio înregistrare sau taxe lunare; clientul plătește un singur preț previzibil atunci când serviciul este utilizat.

Unul dintre primii operatori de rețea de încărcare care a venit în organizație este Milence, un joint venture între Grupul Traton, Daimler Truck și Grupul Volvo. Milence dorește să construiască și să opereze cel puțin 1.700 de puncte de încărcare pentru energie „verde” de mare capacitate pe și în apropierea autostrăzilor și la centrele logistice din Europa.

Dan ATHANASIU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.