Iveco Relay Race, competiția șoferilor Iveco

„Istoria noastră, poveștile tale” (Our history, your stories), competiția „de ștafetă” a șoferilor Iveco este campania proaspăt lansată de producătorul italian de camioane.

Nu se știu prea multe decât următoarele: se dau cinci șoferi, cinci țări, patru check-point-uri și un „mistery-box” de transportat prin Europa. Aceste elemente sunt ingredientele noii provocări propuse de către Iveco.

Our history

your stories

Publicată de IVECO pe Vineri, 21 iunie 2019

 

Aceasta competiție își propune să se axeze pe viața șoferilor aflați la bordul camioanelor Iveco și îi va acompania pe aceștia în călătoriile lor prin Europa, cu opriri la locațiile emblematice ale Iveco și CNH Industrial. Scopul este acela de a evidenția provocările cotidiene ale șoferilor și rolul pe care îl are camionul în viața lor, aflați mereu pe drumuri.

Proiectul dorește să evidențieze provocările zilnice ale șoferilor de camioane (pe distanțe lungi) precum și rolul pe care camionul lor îl joacă în viața lor pe șosea.

În timpul călătoriei, șoferii vor vorbi despre interesele lor, despre viața lor pe drum și despre cum percep camionul la volanul căruia se afă. Poveștile șoferilor urmează să fie editate într-o serie de videoclipuri care vor fi publicate pe canalele media sociale ale companiei Iveco în următoarele săptămâni.

Iveco organizează această inițiativă în colaborare cu logisticieni importanți de pe piața europeană, ai căror șoferi participă la această competiție, purtând după ei un „mistery-box”. Startul se va da de la CNH Industrial Village din Torino, Italia iar check-point-urile se află la uzina de tractoare din St. Valentin, Austria, la centrul de proiectare și testare a camioanelor de mare capacitate al Iveco din Ulm, Germania, precum și la fabrica de motoare din Bourbon-Lancy, Franța, aceasta fiind ultima „redută”. Cortina competiției va fi transă în cadrul unui eveniment ce se va desfășura la Madrid, în Spania, unde va fi dezvăluit conținutul „mistery-box”-ului ce a fost transportat de șoferii ce au străbătut Europa în cadrul acestei povești. 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.