DKV Mobility lansează DKV Analytics

Furnizorul european de servicii de mobilitate, DKV Mobility, lansează DKV Analytics, un nou instrument digital pentru controlul total al costurilor, transparență și mai multă eficiență în ceea ce privește gestionarea flotelor.

DKV Analytics

DKV Analytics este un instrument digital puternic pentru controlul total al costurilor, transparență și pentru o mai mare eficiență în gestionarea flotei, conform unui comunicat DKV Mobility. Ca parte a portalului digital pentru clienți DKV COCKPIT, DKV Analytics este operabil intuitiv și, mulțumită multitudinii de funcții, le oferă clienților DKV Mobility o imagine de ansamblu cuprinzătoare despre procesele de alimentare cu combustibil și de încărcare, decontarea taxelor de drum, utilizarea serviciilor pentru vehicule și urmărirea emisiilor de CO2. Prezentarea generală poate fi personalizată pentru a satisface nevoile individuale și arată o listă detaliată a tuturor centrelor de cost relevante. Datele selectate pot fi apoi exportate pentru analize ulterioare.

„În ultimul an am colectat feedback de la clienții noștri despre cum putem oferi o soluție completă pentru gestionarea costurilor lor”, spune Till Kreiler, chief digital officer la DKV Mobility. „Am dezvoltat DKV Analytics alături de ei și am implementat noi funcții pe baza feedbackului lor. DKV Analytics permite o analiză rapidă, dar aprofundată a tuturor informațiilor relevante legate de serviciile noastre. De asemenea, punem un accent deosebit pe o experiență de utilizator remarcabilă și, în urma etapei de test, realizată înainte de lansarea DKV Analytics, am observat cu bucurie că utilizatorii își pot găsi imediat drumul, în mod instinctiv.”

Unul dintre elementele cheie ale DKV Analytics îl constituie tabloul de bord personalizabil și atotcuprinzător. Utilizatorii își pot selecta și organiza tablourile de bord în funcție de intervalul de timp dorit și își pot vizualiza datele într-un raport simplu. În continuare, clienții DKV Mobility pot intra în detalii, revizuind cheltuielile pentru toate centrele de cost relevante, pot căuta, filtra și ajusta elementele afișate conform nevoilor lor și pot exporta datele personalizate.

DKV Mobility

De peste 85 de ani, DKV Mobility este unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii și a transporturilor și are în prezent peste 1.400 de angajați. DKV oferă la nivel european un portofoliu extins pentru optimizarea și controlul flotelor comerciale, de la aprovizionarea fără numerar și până la decontarea taxei de drum și returnarea taxei pe valoare adăugată. În anul 2020, grupul a realizat un volum de tranzacții de peste 9,3 miliarde de euro. Actualmente, peste 213.000 de clienți utilizează 5,1 milioane DKV CARD-uri și dispozitive on-board. În anul 2021, DKV CARD a fost desemnat pentru a 17-a oară consecutiv drept cea mai bună marcă la categoria carduri de alimentare și de service.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.