UP România acordă o nouă facilitate la cardurile de carburant

Up România își lărgește portofoliul de servicii oferite printr-un parteneriat cu OMV Petrom Marketing S.R.L. pentru vânzarea de carduri de carburant ce pot fi folosite în stațiile OMV și Petrom.

Acest proiect se integrează în acțiunile Up România care, prin platforma sa, Up Achiziţii (www.up-achiziții.ro), susţine segmentul de companii mici şi mijlocii din România în provocările lor zilnice. Practic, platforma Up Achiziţii negociază pentru afacerile mici şi mijlocii, obţinând:

  • simplificarea proceselor de achiziţii: oferindu-le posibilitatea de a achiziţiona dintr-un singur loc produsele şi serviciile necesare în activitatea de zi cu zi
  • accelerarea vitezei de decizie: produsele afişate direct în site care se pot comanda online sau prin completarea unui formular de cerere ofertă, caz în care un consultant Up va contacta clientul în maximum 30 de minute
  • accesul la preţuri avantajoase adaptate segmentului de companii mici și mijlocii: aducând avantajele unei companii mari la preţuri negociate pentru companii mici şi mijlocii

Odată cu lansarea noului parteneriat, Up România, prin platforma Up Achiziții, și OMV Petrom Marketing le oferă clienților companii carduri de carburant ce le aduc numeroase beneficii: reduceri la pompă, carburant de cea mai bună calitate şi o reţea extinsă de peste 550 de staţii de alimentare OMV şi Petrom în România. De asemenea, cardul OMV, cu funcția Routex, oferă una dintre cele mai extinse reţele de servicii premium din Europa, cu peste 20.000 de puncte de acceptanţă în 32 de ţări, servicii de plată pentru taxele de drum şi posibilitatea recuperării TVA-ului.

Completând online formularul de cerere ofertă https://www.up-achizitii.ro/landing-page-up-achizitii, reprezentanţii companiilor sunt contactaţi în maximum 30 de minute de un consultant Up pentru a discuta împreună oferta personalizată şi a precalifica clientul în funcţie de consumul de carburant şi flota de autoturisme. Clienţii primesc simplu şi rapid cardurile de carburant şi beneficiază de toate avantajele acestui produs, precum şi de serviciile asociate.

Prin parteneriatul strategic cu OMV Petrom Marketing, Up România răspunde promisiunii făcute de a simplifica achiziţiile clienților săi prin produse și servicii personalizate oferite în funcţie de nevoile actuale ale oamenilor de afaceri.

Inovația este una dintre valorile fundamentale ale Grupului Up şi motorul creării platformei Up Achiziţii, care le oferă clienţilor noştri o experiență modernă, digitală, prin care au acces simplu şi rapid, la produse şi servicii avantajoase. Up Achiziţii este un proiect prin care Up România își diversifică activitatea, devenind un hub de servicii pentru companii, propunându-le acestora achiziţii simplificate, eficiente şi centralizate”, a declarat Elena Pap, director general Up România.  

Carburanții OMV Petrom facilitează mobilitatea și sprijină mii de afaceri să-și atingă obiectivele. Prin partereniatul cu Up Achiziții, clienții își pot simplifica procesele de achiziții, având posibilitatea de a cumpăra dintr-un singur loc produsele și serviciile necesare în activitatea zilnică”, declară Adrian Nicolaescu,  administrator al OMV Petrom Marketing S.R.L.

Astfel, începând cu luna aprilie 2019, clienții Up România se bucură de o platformă ce integrează noi funcţionalităţi de e-commerce. Iar, în urma lansării parteneriatului cu OMV Petrom Marketing, creşte şi portofoliul de produse comandate online.

Cardul de carburant este un produs aşteptat şi dorit de companiile mici şi mijlocii din România pentru care astfel de soluţii sunt greu accesibile. Afacerile mici şi mijlocii se confruntă cu dificultăţi în selecţia furnizorului potrivit şi în procesul de semnare a contractului. Up Achiziţii este platforma care negociază pentru ei, le simplifică accesul la produs şi le oferă garanția colaborării cu parteneri de top.

Up România

Up România face parte din Grupul Up și deservește peste 20.000 de clienți și 750.000 de beneficiari. Cu o prezenţă de 17 ani în România, compania oferă diverse instrumente de motivare și soluții financiare avantajoase pentru performanța business-ului companiilor:

  • Produse și servicii care facilitează viața de zi cu zi a salariaților prin accesul la beneficii în multe domenii – tichete pe suport de hârtie și carduri de masă Up Dejun, tichete cadou, vouchere de vacanță pe suport de hârtie și electronic, tichete de creșă
  • Soluții digitale interactive de incentivare și recompensare – STIM Online
  • Servicii dedicate comercianților
  • Soluții personalizate pentru modernizarea sectorului de acțiune socială – tichete sociale, tichete sociale pentru grădiniță

Up Achiziții

Up Achiziții este platforma digitală pentru întreprinderile mici și mijlocii din România care simplifică achizițiile de produse și servicii pentru companii. Clienții pot comanda dintr-un singur loc, la prețuri avantajoase, produse de papetărie, birotică, apă, cafea, ceai, carduri de carburant și servicii de curierat. Platforma a fost lansată în august 2018 și deservește deja peste 300 de companii client.

Stațiile Petrom

Cu 408 stații în România, Petrom este cea mai mare rețea de distribuție carburanți din România, care oferă clienților carburanți pe care se pot baza, benzinării poziționate accesibil și o gamă variată de produse și servicii: băuturi și alimente, servicii de spălare auto, achiziție poliță RCA auto, transfer național de bani, plata facturilor la utilități sau chiar expediția de colete și corespondență prin curier.

Stațiile OMV

Rețeaua de stații OMV include aproximativ 2.000 de benzinării în 10 țări. În România, rețeaua de stații OMV numără în prezent 150 de benzinării, operate de OMV Petrom, parte a grupului austriac OMV. Grupul OMV Petrom operează de asemenea și benzinăriile OMV din Bulgaria și Serbia.

Stațiile OMV – We Care More oferă, pe lângă carburanții OMV MaxxMotion, care sprijină performanța motorului, o gamă variată de servicii adiționale: cafea și produse de gastronomie VIVA, servicii moderne de spălare auto, plata facturilor, polițe RCA auto, livrare flori, transfer de bani către celelalte locații.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.