De la Volvo Trucks la Volta Trucks

Fostul președinte Volvo Trucks, Claes Nilsson, a fost numit în consiliul de administrație al Volta Trucks. Nilsson și-a petrecut cea mai mare parte a carierei sale în lumea vehiculelor comerciale, la AB Volvo, unde a deținut funcția de președinte al Volvo Trucks și membru al Comitetului Executiv al acestuia.

Claes Nilsson fost președinte al Volvo Trucks

Cu doar câteva luni mai devreme, Dr.-Ing. Karl Viktor Schaller cu o mare experiență la MAN, se alăturase echipei Volta Trucks a cărei fabrică este la Steyr. Volta Trucks a fost fondată în 2019 de Carl-Magnus Norden și Kjell Waloen.

Cu această ocazie Claes Nilsson comenta „Sunt foarte impresionat de viziunea și planurile pe care compania le are referitoare la camioanele electrice și, prin urmare, de a contribui la o industrie de transport mai durabilă. Camionul propus este în mod clar un concept de primă clasă, atât în ceea ce privește optimizarea trasnportului, cât și siguranța șoferilor și a altor utilizatori ai drumului. Modelul operațional și viteza oferite de Volta Trucks contribuie, de asemenea, la entuziasmul meu. Totuși, cea mai importantă este impresia pozitivă a oamenilor din jurul meu. Cu experiența mea de mulți ani în industria camioanelor, aștept cu nerăbdare să sprijin compania în progresul său viitor.”

Dan ATHANASIU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.