DB Schenker, partener logistic oficial al trupei Phoenix

DB Schenker este partenerul logistic oficial al legendarei trupe Phoenix, cunoscută sub numele de Transsylvania Phoenix, fondată, în 1962, de chitaristul Nicolae Covaci.

În calitate de partener logistic oficial, DB Schenker în România va gestiona serviciile de transport şi logistică pentru trupa Phoenix la nivel naţional, şi nu numai. Totodată, compania a pus la dispoziţia membrilor formaţiei un microbuz dedicat cu care aceştia se pot deplasa la concertele din ţară şi străinătate.

Asocierea dintre DB Schenker şi Phoenix nu este întâmplătoare, ambele branduri împărtășind o pasiune puternică pentru artă și moștenirea culturală. 

Cu 25 de ani de activitate pe piața din România, DB Schenker are o vastă experiență în oferirea de soluții logistice personalizate pentru organizarea şi administrarea evenimentelor speciale, precum spectacole şi concerte internaţionale sau expoziţii şi programe culturale organizate în pavilioane.

„Arta și cultura dau naștere unor legături puternice între oameni, subliniind atât unicitatea noastră, cât și trăsăturile comune pe care le împărtășim cu cei din jur. Ca furnizor global de servicii logistice, suntem încântați să îi sprijinim pe Nicolae Covaci și trupa Phoenix, ajutându-i să ofere experiențe inedite fanilor săi din toată țara și din străinătate”, a explicat Albin Budinsky, CEO DB Schenker în România.

Despre DB Schenker în România

Cu 4 sucursale, peste 60 de puncte de lucru situate în toate regiunile ţării şi peste 1,100 de angajaţi, DB Schenker este un furnizor de top în industria de transport și logistică la nivel național.

Compania oferă o gamă completă de servicii de transport și logistică (rutier: camioane complete şi parţiale, transporturi în regim de grupaj, operaţiuni aeriene, maritime şi feroviare, logistică contractuală – managementul lanţului de aprovizionare, târguri și expoziții, servicii de relocare, asigurare cargo, servicii vamale și operaţiuni portuare), adaptate la nevoile partenerilor săi. 

Despre DB Schenker 

DB Schenker este un furnizor global de servicii logistice și de transport, cu peste 75,800 de angajaţi în 2,000 de locaţii. Schenker & Co AG din Viena serveşte drept sediu de coordonare regional pentru operațiunile din Sud-Estul Europei, acoperind 14 ţări cu 5,500 angajaţi.

Despre Transsylvania Phoenix

Înfiinţată în anul 1962, în Timişoara, ca formaţie şcolară, sub numele Sfinţii, formaţia Phoenix a devenit în scurt timp un reper al tinerei generaţii, deopotrivă prin calitatea muzicală a creaţiilor ei şi prin stilul nonconformist de viaţă şi de gândire pe care l-a promovat.

Exponentă, în primul deceniu de viaţă, a revoluţiei beat, Phoenix a influenţat major muzica rock românească, ajutând-o să iasă din întârzierea istorică şi de sub influenţa strivitoare a unor modele de gen. După 1971, în contextul foarte dificil al “noii revoluţii culturale” a regimului Ceauşescu, Phoenix a schimbat radical formula şi stilul, inventând etno-rock-ul şi promovând un limbaj muzical în egală măsură revoluţionar şi restaurator al tradiţiei autentice.

Între 1977 şi 1989, trupa a activat în Germania, unde a renăscut ca Transsylvania Phoenix, a câştigat marele premiu al Deutsche Phono-Akademie continuând să promoveze inovaţia muzicală şi experimentând direcţii noi.

Din 1990, Phoenix s-a întors acasă şi a redevenit purtătoarea de cuvânt a nu mai puţin de 4 generaţii de fani, noi şi vechi, prin concertele, albumele, DVD-urile şi apariţiile la radio şi televiziune.

Aşadar, Phoenix este dusă mai departă de liderul ei, chitaristul Nicolae Covaci și colegii săi de trupă, Costin Adam – voce, Flavius Hosu – baterie, Cristi Gram – chitară, voce, Vlady Săteanu – chitară bass, voce, Lavinia Săteanu – vioară.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.