Forumul Român de Curierat și Servicii Poștale 2019

A șasea ediție a Forumului Roman de Curierat și Servicii Poștale își va deschide porțile pe 17 Aprilie la Hotel InterContinental București si va aduce la aceeasi masa de discutii cele mai reprezentative companii de curierat si servicii postale, impreuna cu autoritatile ce reglementeaza si supervizeaza sectorul, magazinele online, bancile, furnizorii de servicii de plăți sau echipamente si noi tehnologii.

Conferinta va fi deschisa de catre Sorin Grindeanu, Presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii.

Prima sesiune este o analiza a pietei de curierat si servicii postale, in care se va discuta despre provocari, modalitati de a ramane competitiv intr-un mediu de business in continua schimbare, servicii inovative, mobilitate pentru un business in miscare, si cum poate automatizarea simplifica modul de lucru in domeniul logistic, posta si curierat, livrarea la punct fix si investitiile in retele de lockere.

A doua sesiune va dezbate provocarile operatiunilor de livrare, si aici vor fi prezente magazinele online cu propuneri si sugestii, din experienta marilor clienti din curierat:

Importanti manageri si furnizori din curieratul local si international precum Sebastian Steinhauser – CEO&Founder Parcelly, UK, Eduard Lazar – Head of Partner Services, On the Dot UK, Catalin Cirnaru – Supply Chain Manager, Flanco Retail, Victor Racariu – Director General, Glovo, Florinel Chis – Presedinte, ARMO, Lucian Aldescu – Expert, Dan Turcu – General Manager RoSystec, Thomas Altmann – Product Manager Systems SICK Austria vor dezbate intr-un format interactiv care sunt provocarile si oportunitatile unui sector in continua miscare.

Conferinta va avea o zona de expo unde vor fi prezenti partenerii Honeywell, Mercedes-Benza, Ropeco, Sick Sensor Intelligence, Zebra Technologies.

Partnerii conferintei sunt: Fan Courier, Honeywell, Mercedes, Sick Sensor Intelligence, RoSystec, Sameday, Urgent Cargus, VP Group, Zebra Technologies.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.