28 camioane Volvo livrate la Aquila

 

Volvo Romania, reprezentanta diviziei Volvo Trucks in tara noastra, a inceput un parteneriat cu Aquila pentru furnizarea de autocamioane si servicii.

 

Potrivit comunicatului remis catre redactie, cele 28 autocamioane Volvo FH, reprezentand prima parte a comenzii, au fost livrate la sfarsitul lunii iunie. Acestea reprezinta primele camioane Volvo achizitionate de Aquila si vor fi utilizate pentru transportul international de marfa. Aquila este un jucator important in industria romaneasca de transport, oferind o gama larga de servicii de distributie, logistica si transport si are peste 16 ani de experienta in distributia activa de bunuri de larg consum pentru diverse companii multinationale. \”Dorim sa oferim clientilor nostri servicii de transport la standarde inalte, iar in contextul reinnoirii flotei proprii, am cautat un partener capabil sa ofere, pe langa un produs de calitate, si o retea dezvoltata care sa furnizeze servicii suport la nivel european. Ne asteptam la o excelenta colaborare cu Volvo Romania\”, a declarat Toni Chirca, Director Tehnic Aquila.

 

Eficientizare

Necesitatea gasirii unor solutii de transport eficiente a fost cea care a stat la baza deciziei companiei Aquila de a achizitiona camioane cu o specificatie tehnica care sa permita o eficienta crescuta a consumului de combustibil. Autocamioanele sunt echipate cu I-Shift, performantul sistem automatizat Volvo de schimbare a treptelor de viteza, care ofera un consum de combustibil redus si care astazi echipeaza peste 70% din camioanele Volvo vandute in Europa. Mai mult, camioanele livrate catre Aquila reprezinta un pas inainte catre normele EURO 6 datorita echiparii lor cu motoare imbunatatite ecologic EEV (Environmental Enhanced Vehicle), care au un impact pozitiv asupra calitatii aerului oferind, de asemenea, o economie imbunatatita, dar si avantajul unor taxe diminuate in anumite tari. \”Suntem incantati de faptul ca am reusit sa oferim companiei Aquila o solutie care se potriveste nevoilor sale specifice, iar camioanele noastre vor reprezenta o buna referinta privind eficienta in utilizarea resurselor de transport\”, a declarat Christian Coolsaet, Managing Director Volvo Romania.

Alexandru STOIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.