5.000 de rau-platnici isi risca locurile de parcare

 

Primaria Sectorului 4, prin Serviciul Amenajari, Evidenta, Parcari, ii avertizeaza pe cei 5.000 de posesori ai locurilor din parcarile de resedinta care nu si-au reinnoit contractele de inchiriere sa se prezinte urgent la sediul din strada Straduintei nr. 1 pentru preschimbarea acestora, in caz contrar riscand anularea contractului.

Cei in cauza nu s-au prezentat din anul 2008 pentru reinnoirea contractelor de inchiriere. Adica nu au platit de 3 ani, iar Primaria nu mai vrea sa dea gratis locurile de parcare, mai ales ca solicitarile sunt multe. Culmea este ca taxa anuala nu depaseste 77 de lei in zona ultracentrala, la periferie fiind de 37 de lei/an.

Contractele de inchiriere a locurilor de parcare se reinnoiesc numai dupa achitarea taxei aferente ocuparii locului, la unul dintre sediile Directiei Generale de Taxe si Impozite Locale Sector 4 (Calea Serban Voda nr. 43 sau str. Straduintei nr. 1). Pentru reinnoirea contractului, acestia trebuie sa prezinte urmatoarele documente: copie dupa contractul vechi de utilizare a locului de parcare, copie dupa actul de identitate, talonul masinii si chitanta care sa faca dovada platii.

In cazul noilor parcari amenajate, beneficiarii locurilor de parcare sunt asteptati in maxim 40 de zile de la semnarea acordului de functionare, la sediul din strada Straduintei nr, 1, pentru ridicarea acordului de utilizare. Dupa expirarea termenului legal, cei in cauza raman fara loc de parcare.

Pentru reinnoirea contractului, restantierii  sunt asteptati la Serviciul Parcari  (str. Straduintei nr. 1, Sector 4), programul de lucru cu publicul fiind in zilele de marti si miercuri, intre orele 8.30 – 14.30 si joi, intre orele 12.00 – 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.