600 de autorizatii de construire in Sectorul 3

 

 

Primaria Sectorului 3 a eliberat in acest an, prin Directia Urbanism si Amenajarea Teritoriului, 600 de autorizatii de construire pentru locuinte, birouri, anexe gospodaresti si spatii comerciale.

 

Autorizatiile au fost eliberate conform Legii 50/1991, cu modificarile si completarile ulterioare, republicata in anul 2006. Inainte de obtinerea autorizatiei de construire trebuie un certificat de urbanism, ce se ia tot de la primarie. Acte necesare: copie act proprietate, chitanta taxa, doua planuri cadastrale scara 1/500, doua planuri cadastrale scara 1/2000. Dupa primirea acestui certificat, se depun actele pentru obtinerea autorizatiei de construire: actul de proprietate (copie legalizata), certificat de rol, proiect pentru obtinerea autorizatiei de construire, toate avizele solicitate prin Certificatul de Urbanism, Certificatul de Urbanism (copie), contract cu o firma de salubrizare, acordul notarial al vecinului sau al coproprietarilor (dupa caz) si chitanta taxa.

Actele se depun la Directia Urbanism si Amenajarea Teritoriului din cadrul Primariei Sectorului 3 (str. Parfumului nr. 2-4); program de lucru cu publicul: marti si joi – 9.00-14.00, tel. 021.318.03.23-29. (M.S.)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.