Ziua Transportatorului. Urări UNTRR de prosperitate și succes în afaceri

Uniunea Naționalã a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) le urează tuturor transportatorilor români, cu ocazia Sfântului Mucenic Hristofor, drumuri bune și sigure, prosperitate și succes în afaceri!

Mesajul UNTRR:

Cu prilejul Zilei Transportatorului, patronată de Sfântul Mucenic Hristofor și sărbãtorită pe 9 Mai, Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România adresează tuturor transportatorilor, familiilor acestora, partenerilor dedicați activității de transport rutier, cele mai calde urări de sănătate, fericire, prosperitate și succes în afaceri.

Industria transportului rutier reprezintă piatra de temelie a prosperității sociale și economice, conectând comunitățile și întreprinderile de pretutindeni prin servicii de mobilitate și logistică sigure, eficiente și ecologice.

În ​​vremuri de criză, dezastre naturale, război, pandemii și alte situații de urgență – serviciile de transport rutier sunt în prima linie, având un rol esențial pentru asigurarea alimentelor, apei, medicamentelor, echipamentelor și oamenilor pentru intervențiile necesare.

Transporturile rutiere s-au dovedit vitale în pandemia de COVID-19, realizând aprovizionarea magazinelor și transportul materiilor prime necesare diferitelor industrii. De asemenea, de la izbucnirea războiului în Ucraina, transportul rutier a avut un rol important atât la evacuarea oamenilor din zonele de conflict, cât și pentru trimiterea de ajutoare umanitare.

Sfântul Mucenic Hristofor se sãrbãtorește în fiecare an pe data de 9 mai și, în calitate de patron al călătoriilor, îi protejeazã pe transportatorii rutieri, cãrora le dorim drumuri bune și sigure pentru șoferii profesioniști de camioane și autocare, pasagerii acestora și mărfurile transportate.

Reamintim că, la solicitarea Uniunii Naționale a Transportatorilor Rutieri din România, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, reunit la 18 august 2014, sub președinția Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, a decis ca Sfântul Mucenic Hristofor sã fie Patronul Spiritual al transportatorilor rutieri din România.

Uniunea Naționalã a Transportatorilor Rutieri din România – UNTRR urează tuturor transportatorilor români drumuri bune și sigure, prosperitate și succes în afaceri, cu ocazia Sfântului Mucenic Hristofor!

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.