A doua editie a evenimentului Conferinta Managementul Performantei in Romania

In perioada 25 – 27 octombrie 2012, are loc la Sibiu a doua editie a Conferintei Managementul Performantei in Romania. Aceasta include studii de caz despre provocarile, implicatiile si oportunitatile practicilor de managementul performantei la nivel strategic, operational si individual.

Conferinta ofera oportunitatea de a cunoaste cazuri concrete, exemple inspirationale si noi modele care ofera o noua perspectiva asupra felului in care privim: performanta si neperformanta, planificarea strategica, importanta vizualizarii datelor, legatura dintre strategie si executie, setarea obiectivelor individuale si a KPIs, identificarea corecta a KPI la nivel departamental, imbunatatirea performantei proceselor, criteriile de performanta pentru angajati, bonusarea, talentul in organizatii.

Evenimentul este diferit prin abordare si concept si cuprinde:

– 1 Masterclass cu tema „Best Practices in Performance Management at International Level”

– 15 sesiuni de prezentari cu studii de caz in managementul performantei din companii precum OMV Petrom, IG Watteeuw Romania, Schaeffler Romania, Garanti Bank Romania, Office Depot, ATOS International, Bitdefender, Ambient, Plexus Manufacturing Solutions, Scandia Food

– 3 paneluri de discutii cu expertii in domeniu

– 3 workshop-uri concomitente cu ateliere de lucru interactive si instrumente de managementul performantei pe care participantii le pot folosi incepand cu ziua urmatoare a seminarului.

Informatii complete despre eveniment sunt disponibile pe site-ul: www.conferinta.kpis.rosau la adresa de email:gabriela.grosu@acumen.ro si nr. tel. +40 726 268 669.

Pentru a consulta si beneficia de ofertele de discount, va invitam sa vizitati pagina de inscrieri sau sa utilizati formularul de la linkul urmator: https://adobeformscentral.com/?f=0FYli359XdLVwluVTgWNoA

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.