ACAROM organizează la SAAB “Progress by cooperation”

Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania – ACAROM organizeaza in zilele de 9 si 10 noiembrie 2017, in cadrul Salonului Auto & Accesorii Bucuresti 2017, la ROMEXPO Bucuresti, seminarul “Progress by cooperation”.


Evenimentul are ca scop dezvoltarea coperarii, intre OEM-urile din Romania & companiile auto mari din zona noastra geografica si furnizorii de componente/servicii si este conceput astfel incat sa ofere managerilor si specialistilor din marile companii auto europene – constructori sau furnizori de rang inalt – o imagine proaspata a potentei retelelor de furnizori de componente si servicii din industria auto din zona noastra.

Acestia din urma vor avea o foarte buna ocazie sa afle direct « de la sursa » cererile actuale si exigentele la zi ale sectorului auto.

Totodata, prin intermediul partenerilor ACAROM si a Asociatiilor auto din tarile din zona noastra am invitat firme straine interesate sa inceapa sau sa dezvolte afaceri in Romania.

La eveniment au confirmat participarea responsabili din Directiile de Cumparari ale DACIA, FORD, ELBA, Grupul Industrial Componente Pitesti, precum si din alte companii importante care doresc extinderea lanturilor proprii de furnizori..

In cadrul seminarului vor fi organizate 2 sesiuni de intalniri bilaterale, axate pe 5 ateliere principale:

  • Componente din mase plastice si cauciuc,
  • Ansambluri si componente mecanice
  • Tehnologii si utilaje tehnologice,
  • Solutii IT avansate pentru R&D, conceptie si productie auto
  • Logistica auto 

In a doua zi a evenimetului cei interesati au posibilitatea de a vizita uzina DACIA de la Mioveni, ocazie cu vor putea vedea liniile de productie dar si sa dialogheze cu responsabilii locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.