Acord între WABCO și Almajdouie

WABCO Holdings, principalul furnizor mondial de sisteme de control al frânării și alte tehnologii avansate care îmbunătățesc siguranța, eficiența și conectivitatea vehiculelor comerciale, a semnat, în 20 aprilie, un acord de referință cu Almajdouie Logistics Company din Arabia Saudită. WABCO va echipa 1.200 de camioane și 1.400 de remorci ale companiei de transport din Arabia Saudită cu soluțiile sale avansate de servicii telematice și de asistență, înlocuind actuala soluție de bază de urmărire a companiei.

Suzanna Perrier, Coordonator regional de vânzări Servicii digitale pentru clienți (DCS), EMEA (WABCO), Eyad Hamzah Arafah, Director general, Logistică pentru structuri mari (Almajdouie) și Osama Mohamed Zeid, Manager cont DCS Orientul Mijlociu (WABCO), în timpul ceremoniei de semnare

Iată precizările WABCO, în comunicatul transmis redacției:

Implementarea noii soluții va sprijini programul ambițios de transformare digitală al companiei Almajdouie, ceea ce îi va permite să-și consolideze activitatea prin capacități de gestionare a flotei în timp real și informații bazate pe date.

Sistemele avansate de gestionare a flotei (FMS) de la WABCO vor permite companiei Almajdouie să se diferențieze puternic prin serviciul și calitatea oferite clienților. Tehnologia va crește în mod semnificativ eficiența atât a flotei sale, cât și a operațiunilor de back office, va reduce costurile de exploatare, va ajuta la respectarea obligațiilor legale regionale tot mai stricte și va stimula siguranța conducătorului auto și a încărcăturii.

„De mulți ani, Almajdouie folosea o soluție simpla pentru urmărirea flotei sale. Pe piața de logistică din ce în ce mai competitivă și conectată de astăzi, acest lucru nu mai este suficient”, explică Eyad Hamzah Arafah, Director general, Logistică pentru structuri mari, din cadrul companiei Almajdouie. „Întrucât costurile de exploatare, și nu în ultimul rând cele pentru combustibil, continuă să crească, am dorit mai mult control atât asupra flotei noastre, cât și a încărcăturii, sporind în același timp eficiența conducătorilor auto și a biroului nostru de servicii pentru a ne deservi mai bine baza de clienți. În plus, noua soluție ne va permite să ne îmbunătățim în continuare conformitatea cu cerințele stricte de securitate, care reprezintă prioritatea noastră numărul unu.”

WABCO – partener preferat

După un studiu amănunțit de piață, Almajdouie a selectat WABCO drept partener preferat. În conformitate cu acordul, computerele avansate TX-GO 2™ de la WABCO vor fi instalate în toate camioanele Almajdouie. Instalat în spatele tabloului de bord, TX-GO 2 este conectat la magistrala CAN. Soluția oferă capacități avansate de gestionare a combustibilului, monitorizare a încărcăturii și temperaturii, raportare a tendințelor și de autentificare și evaluare a conducătorului auto.

Remorcile Almajdouie vor dispune de dispozitivul robust de telematică TX-TRAILERGUARD™ de la WABCO, care va fi conectat la diferite periferice și senzori pentru a monitoriza greutatea încărcăturii conform noii legislații. În acest fel, dispecerii din back office vor putea gestiona, urmări și controla cu ușurință remorcile desemnate de la distanță.

„WABCO oferă unul dintre cele mai ample portofolii din sector, combinând soluții pentru camioane, remorci și back office într-un singur ecosistem,” continuă domnul Arafah. „Alte considerente cheie în selecție au inclus programul extins ECO și integrarea fără probleme cu sistemele noastre TMS și ERP existente.”

Almajdouie se așteaptă ca noua soluție telematică să îi susțină ambițiile în ceea ce privește operațiunile mai eficiente, mai ecologice și mai sigure. Soluția combinată pentru camioane și remorci va ajuta compania să obțină vizibilitatea în timp real a flotei și a încărcăturii sale, ceea ce îi va permite să utilizeze vehiculele și remorcile la capacitatea lor maximă, precum și să crească timpul de funcționare al vehiculului.

Extinderea acoperirii în Orientul Mijlociu

Almajdouie este a doua companie de logistica ca mărime din Orientul Mijlociu care alege soluțiile WABCO. WABCO a ajutat compania Almarai – una dintre cele mai mari companii de produse lactate din lume – să își pregătească flota pentru viitor. Cu acest nou acord, WABCO își consolidează în mod semnificativ poziția pe piața logistică MENA, caracterizată printr-o creștere rapidă.

„Suntem onorați că un lider de piață precum Almajdouie Logistics se numără printre clienții noștri”, a declarat Peter Bal, Șef Soluții pentru flote comerciale EMEA în cadrul WABCO. „Avem încredere că soluțiile noastre le vor facilita călătoria ambițioasă de digitizare și le vor permite să-și ducă serviciile pentru clienți deja foarte bine cotate la un nou nivel.”

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.