Agexim Spedition este Transportatorul Anului 2019

Agexim Spedition a câștigat concursul Romanian Transport Company of the Year 2019 – Hankook. Locul al doilea a fost adjudecat de către Logistic E van Wijk, pe podium urcând și compania TN Logistika SK-RO (locul trei).

La categoria „flote mici”, concursul a fost câștigat de Tuțu Trans, companie care a primit, de asemenea, Premiul pentru popularitate (cea mai votată firmă de către cititorii Ziua Cargo).

În cadrul Galei Ziua Cargo, ce a avut loc la Face Club București, în data de 14 noiembrie, au fost decernate, de asemenea, mai multe premii speciale: Premiul pentru management – Agexim Spedition; Premiul pentru IT – Logistic E van Wijk; Premiul pentru siguranță rutieră – Marvicon; Premiul pentru stabilitate financiară – Logistic E van Wijk; Premiul pentru protecția mediului – Suri Sped.

În premieră la această ediție a RTCY au fost acordate premii pentru proiecte de responsabilitate socială – compania International Alexander – și, de asemenea, pentru implicare în apărarea intereselor breslei – trei companii au câștigat acest premiu: AC Mobile, Agexim Spedition și Transalex.

 

Radu BORCESCU

radu.borcescu@ziuacargo.ro

 

Galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.