Air France crește zborurile zilnice spre Țara lui Moș Crăciun

Air France crește frecvența zborurilor zilnice către Țara lui Moș Crăciun, dezvăluind primele destinații ale programului de iarnă octombrie 2022 – martie 2023.

Astfel, începând cu 10 decembrie 2022, turiștii români se vor putea bucura de splendoarea peisajelor oferite de ținuturile nordice de deasupra Cercului Polar de Nord, plecând din București – Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP) spre noi destinații introduse de Air France – Kittilä, Tromsø și Rovaniemi.

Programul zborurilor (ore locale)

AF1322: plecare din Paris Charles-de-Gaulle la ora 10:05 cu sosire în Kittilä la ora 14:50

AF1323: plecare din Kittilä la ora 15:35 cu sosire în Paris Charles de Gaulle la ora 18:30

De asemenea, în aceeași zi, Air France va introduce un nou zbor săptămânal pe ruta Paris-Charles de Gaulle (CDG) – Tromsø International Airport (Norvegia), operat de o aeronavă Airbus A319. Tromsø va reprezenta cel mai nordic punct ca și destinație din portofoliul Air France.

Programul zborurilor (ore locale): 

AF1220: plecare din Paris Charles-de-Gaulle la ora 08:20 cu sosire în Tromsø la ora 11:50

AF1221: plecare din Tromsø la ora 12:35 cu sosire în Paris – Charles de Gaulle la ora 16:25

Datorită succesului avut în 2021, ruta Paris-Charles de Gaulle (CDG) – Rovaniemi (Finlanda) va beneficia de un zbor suplimentar pe zi în perioada Crăciunului și a Anului Nou. Zborurile către această destinație vor fi reluate de pe 27 noiembrie 2022 cu următorul program:

Programul zborurilor (ore locale): 

AF1524: plecare din Paris Charles de Gaulle la ora 10:00 cu sosire în Rovaniemi la ora 14:30

AF1525: plecare din Rovaniemi la ora 15:25 cu sosire în Paris Charles de Gaulle la ora 18:00

Kittilä, Tromsø și Rovaniemi, destinațiile de basm neatinse de mâna omului

Localizate deasupra Cercului Polar de Nord, în Laponia, Țara lui Moș Crăciun, Kittilä, Tromsø și Rovaniemi, reprezintă o parte din destinațiile preferate de turiștii din întreaga lume, în special pentru experiențe precum pescuitul la copcă, cursele cu sania, saune, dar și pentru a admira spectacolul de lumini oferit de Aurora Boreală.

În afară de Kittilä, Tromsø și Rovaniemi, Air France operează zboruri in Țările Nordice și către alte destinații cum ar fi Helsinki (Finlanda), rută lansată în vara anului trecut, Copenhaga și Billund (Danemarca), Olso și Bergen (Norvegia), Stockholm și Gothenburg (Suedia).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.