ANAF prelungește depunerea declarațiilor fiscale

    declaratie fiscala anafANAF prelungește cu două zile termenul de depunere a declarațiilor fiscale și plată a creanțelor scadente la 25 ianuarie 2017, pentru a da mai mult timp contribuabililor în acest scop, având în vedere că cele două zile anterioare, respectiv 23 și 24 ianuarie, sunt nelucrătoare pentru bugetari.

    “ANAF a propus prelungirea cu două zile a termenului limită pentru depunerea declarațiilor fiscale și plata creanțelor scadente la 25 ianuarie 2017. (…) ANAF a inițiat această propunere având în vedere faptul că luna ianuarie reprezintă vârful anual de depunere, iar data de 25 ianuarie a.c. este precedată de 4 zile nelucrătoare”, informează un comunicat alAgenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), transmis vineri.

    Astfel, Agenția a înaintat Ministerului Finanțelor Publice proiectul de Ordonanță de Urgență privind prorogarea termenului de depunere a declarațiilor fiscale și de plată a creanțelor fiscale scadente la 25 ianuarie 2017, în vederea inițierii procedurii de avizare și a includerii pe agenda de lucru a Guvernului din data de 25 ianuarie.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.