Arcese a închiriat 10.500 mp în CTPark Bucharest West

CTP și Arcese au încheiat un contract de închiriere în cel mai mare parc industrial din Europa Centrală și de Est: CTPark Bucharest West.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

CTP, cel mai mare dezvoltator, proprietar și administrator de proprietăți industriale și logistice listate la bursă din Europa în funcție de suprafața închiriabilă brută (GLA), dă startul unei colaborări strategice cu Arcese Group, renumitul operator logistic global, care a închiriat 10.500 mp la CTPark Bucharest West, cel mai mare parc industrial din Europa Centrală și de Est (ECE). Aceasta este prima colaborare a Arcese în România cu CTP, consolidând eforturile de expansiune ale companiei Arcese, după un parteneriat de succes cu CTP în Ungaria. 

Cu o suprafață închiriabilă de peste 833.000 mp desfăsurată pe 314 hectare, CTPark Bucharest West găzduiește prima clădire a CTP certificată BREEAM Outstanding din România și include cu un mix divers de chiriași, inclusiv lideri importanți din industrie. Decizia Arcese de a-și stabili depozitul în CTPark Bucharest West face parte din strategia sa de a răspunde cererii în creștere din partea industriei auto europene, consolidată prin prezența în portofoliul Arcese a liderului internațional al industriei, Daimler AG.

Nicoleta Gavrilă, senior business developer, CTP, a declarat: “Ne bucurăm că Arcese a ales CTPark Bucharest West pentru noua sa locație din România. Arcese va beneficia de poziția strategică a CTPark Bucharest West, care oferă acces atât la zona Balcanilor, cât și la regiuni precum Turcia și Orientul Mijlociu. CTPark Bucharest West se diferențiază prin calitatea ridicată a vieții pe care o asigură, datorită primului centru multifuncțional Clubhaus din România, care oferă beneficii extinse tuturor celor care lucrează în parcul industrial. Arcese este încă un exemplu de client existent care a ales să se extindă în cadrul portofoliului nostru, unde aproximativ 70% din toate contractele noi de închiriere pe care le semnăm sunt cu clienți existenți. Acest lucru se datorează relațiilor de durată pe care le stabilim și care ne permit să înțelegem foarte bine businessurile rezidenților noștri, putând astfel să le oferim spații adaptate nevoilor lor, pe măsură ce aceștia continuă să se dezvolte.”

Marius Buturoaga, country manager România, Arcese Group, a declarat: “După ce am lucrat cu CTP timp de mai mulți ani în Ungaria, relația noastră strânsă și cunoștințele lor despre activitatea noastră ne-au dat încrederea de a ne extinde operațiunile alături de CTP România,  pentru a putea răspunde cererii puternice din partea noilor noștri clienți. CTPark Bucharest West ne-a oferit un pachet convingător de suprafață, sustenabilitate, locație și facilități pentru personalul nostru, ceea ce a făcut ca decizia noastră de a alege CTP pentru noua locație să fie extrem de ușoară.”

CTPark Bucharest West este cel mai mare parc industrial din Europa Centrală și de Est, cu cel mai înalt nivel de calitate a mediului de lucru dintr-un parc industrial din România. Construcția a început în 2015, iar de atunci parcul a evoluat de la depozite de tip big box la o comunitate de afaceri solidă, cu peste 2.500 de angajați care lucrează permanent în parcul industrial. Acesta oferă toate facilitățile unei ecosistem de business, toate într-o atmosferă verde și ecologică. 

CTP a dezvoltat primul Clubhaus din România la Bucharest West, care funcționează ca un hub pentru întâlniri cu clienții, conferințe și sesiuni de training. Clubhaus din această locație oferă mai multe facilități de petrecere a timpului liber, cum ar fi restaurant, cafenea, săli de sedințe, supermaket, un amfiteatru multifuncțional, spații de relaxare, facilități de exerciții fizice în aer liber și un cabinet medical în incintă, pentru a sprijini companiile din parcul industrial în atragerea unei forțe de muncă de calitate și pentru a avea acces ușor la servicii.

CTPark Bucharest West este amplasat strategic, direct pe autostrada A1 – principala cale de acces în oraș, prin care circulă 70% din toate mărfurile – și la vest de București, cel mai dezvoltat centru industrial al orașului. Această locație proeminentă la principala intrare în oraș este ideală pentru companiile care doresc să acceseze piața în creștere a Bucureștiului, iar orașele din apropiere sunt conectate prin transportul local. Aflat la doar o scurtă distanță cu mașina de inelul de centură al Bucureștiului, parcul este situat ideal pentru operatorii de comerț electronic și logistică care caută hub-ul ideal pentru a deservi Capitala și populația sa în creștere. 

Despre CTP

CTP este cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale listate la bursă, din punct de vedere al suprafeței brute închiriabile, cu 11,2 milioane de metri pătrați GLA în 10 țări (la 30 septembrie 2023). Compania certifică toate clădirile noi în cadrul BREEAM cu calificativul “foarte bun” sau mai mult și a obținut un rating ESG cu risc neglijabil de la Sustainalytics, reafirmându-și angajamentul față de sustenabilitate. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: www.ctp.eu.  

Despre ARCESE

Arcese este un operator logistic cu peste 2.800 de angajați și 70 de locații în întreaga lume. Arcese conectează lumi și operează la nivel global pentru a oferi soluții inovatoare și pentru a construi astăzi logistica de mâine. Etica, sustenabilitatea și digitalizarea se află în centrul creșterii grupului și ghidează fiecare dintre oamenii săi în anticiparea nevoilor clienților, garantând în același timp o eficiență maximă și un standard de excelență operațională.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.