Atribuirea a fost blocata

3

Deciziile instantei au blocat atribuirea programelor de transport judetene si interjudetene.

Amintim faptul ca vineri, 18 ianuarie, a fost semnata o minuta intre reprezentantii ARR si cei ai patronatelor in transporturi, care prevedea respectarea calendarului initial si principiile care vor sta la baza definitivarii programului de transport.

Sambata au mai avut loc intalniri intre ARR si transportatori, insa tot atunci, pe 19 ianuarie, ARR a decis suspendarea procedurii de atribuire si a trimis in acest sens, in dimineata acestei zile, un document catre CNMSI.

Totodata, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si Ministerul Transporturilor au trimis catre CNMSI un alt document din care reiese suspendarea atribuirii „judetenelor“.

Radu BORCESCU

3 COMENTARII

  1. Buna ziua!
    Ca si in alte situatii, din pacate, operatorii de transport reprezinta o simpla “minge de joc” pentru interesele multiple care sunt in acest domeniu.

  2. Cand se va trece la liberalizare sa se termine cu monopolizarea actuala a traseelor ,sau acesta este scopul acestei suspendari?
    Ce au avut de gand cind au facut acest program de transport pe perioada de 72 de luni,UNDE ESTE CONCURENTA INTRE OPERATORI ?

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.