Austria: Autostrada A13 Brenner, închisă camioanelor în weekend

Autostrada A13 Brenner va fi închisă vehiculelor de peste 7,5 tone, în următorii patru weekenduri, începând de sâmbăta, ora 17:00, până duminica la ora 8:00, din cauza lucrărilor de construcție, informează AISÖ – grupul de lucru al companiilor de transport rutier internațional din Austria.

Iată precizările:

Ca parte a măsurilor de interzicere a circulației camioanelor pe autostrada Brenner, Grupul Rail Cargo – divizia de transport de marfă ÖBB – a dezvoltat un pachet de măsuri în consultare cu statul Tirol și ASFINAG. 

În timpul nopții de sâmbătă până duminică, „Rollende Landstrasse” va oferi un serviciu de transfer pentru transportatorii între Brennersee și Wörgl și în direcția opusă. Traficul suplimentar de navetă ar trebui, de asemenea, să aducă în timp util camioanele încărcate cu mărfuri urgente sau perisabile (acestea din urmă sunt excluse din interdicția de a conduce vehiculul la sfârșit de săptămână). 

Orele de plecare exacte ale trenurilor, locurile de parcare gratuite și opțiunile de rezervare directă sunt disponibile la www.rola.at.

Închiderea autostrăzii A13 Brenner în secțiunea dintre Nösslach și Brenner-Nord este planificată pentru următoarele weekend-uri între sâmbătă de la aproximativ 5 pm și duminică 8 a.m.

  • 10/11 Octombrie 2020
  • 17./18. Octombrie 2020
  • 24./25. Octombrie 2020
  • 31 octombrie 01. Noiembrie 2020

Puteți găsi mai multe informații despre închiderile planificate în comunicatul de presă ASFINAG la următorul link: https://www.asfinag.at/ueber-uns/newsroom/pressemmeldung/2020/fahrverbot-a-13-noesslach-brenner-nord/

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.