Autobid.de, partener Moveecar de livrare a auto direct la ușa clientului

GEFCO, lider mondial în soluții complexe pentru lanțul de aprovizionare și lider european în logistica auto, a anunțat, în 8 iunie, un nou parteneriat cu Autobid.de, o platformă de licitații online de mașini second-hand premiată de expertul german în licitații Auktion & Markt AG. Moveecar, un brand GEFCO axat pe managementul vehiculelor, va dezvolta această nouă relație de afaceri. 

Iată precizările transmise ZIUA CARGO:

GEFCO se bazează pe expertiza sa aprofundată pe piețele de mașini rulate și a mobilității, pentru a oferi soluții de transport optimizate, vizibilitate end-to-end și o experiența de livrare „last-mile” pe care clienții săi finali o așteaptă acum de la brandurile auto majore. Clienții pot evalua costurile și condițiile de transport încă din timpul procesului de licitație și pot rezerva transportul cu ușurință și online.

„Suntem foarte entuziasmați să lucrăm cu Autobid.de, un lider pe piața internațională a mașinilor second hand”, a comentat Frank Erhard, directorul general al GEFCO Germania. „Împărtășim o viziune a unui serviciu de primă clasă pentru o experiență continuă a clienților și suntem foarte încântați să oferim partenerului nostru oferta noastră de one-stop shop prin Moveecar”, a adăugat el.

Peter Lindner, membru al Consiliului de Auktion &Markt AG, a declarat: „Din punct de vedere al experienței clienților, livrarea last-mile este un pas critic în călătoria oferită clientului de licitații. Este primul contact fizic cu brandul auto după o călătorie digitală, iar majoritatea clienților noștri se așteaptă la aceeași experiență digitală – sau una chiar mai bună – față de cea pe care o primesc în alte medii de vânzare retail. Suntem încântați să răspundem acestor nevoi oferind serviciile Moveecar ale GEFCO.”

De la începutul pandemiei Covid-19, capacitatea de a oferi servicii care protejează integritatea vehiculelor, în timp ce este redus contactul fizic, a jucat un rol critic pentru experiența și încrederea clienților. Pentru a face față acestei provocări, GEFCO oferă “livrare contactless” (fără contact între șofer și clientul final) și pregătește vehiculele livrate în conformitate cu cele mai recente recomandări privind sănătatea și siguranța.

Despre Moveecar

De la prima înmatriculare a unei mașini până la sfârșitul vieții sale, Moveecar este un brand al Grupului GEFCO care oferă o gamă largă de servicii la cerere pentru jucătorii de mobilitate (producători de automobile, comercianți retail, companii de leasing, licitații etc.). Serviciile integrate Moveecar sunt concepute pentru cerințe unice sau multiple, inclusiv depozitare, reparații, transport și evaluări, precum și servicii de concierge și administrative. Folosind expertiza GEFCO și rețelele profesionale de parteneri, soluțiile Moveecar sunt disponibile printr-o platformă digitală plug-and-play. În prezent, mai mulți jucători de mobilitate utilizează platforma digitală Moveecar pentru o varietate de servicii, inclusiv livrarea vehiculelor direct de la compuși la clienții finali și depozitarea și renovarea mașinilor uzate.

Despre GEFCO

GEFCO este un expert global în lanțul de aprovizionare multimodal și un furnizor de frunte de logistică auto în Europa. Cu peste 70 de ani de cunoștințe în gestionarea lanțurilor de aprovizionare complexe, GEFCO inventează soluții inteligente, agile și durabile pentru a satisface nevoile partenerilor săi într-o gamă largă de industrii. Rețeaua mondială GEFCO se întinde pe cinci continente, cu 11.500 de angajați în 47 de țări. În 2020, Grupul a generat venituri de 3,8 miliarde EUR.

DESPRE AUTOBID.DE

Autobid.de funcționează ca unul dintre cei mai importanți comercianți de vehicule uzate din Europa. Cu peste 25.000 de dealeri înregistrați, aproape 150.000 de vehicule vândute pe an, nouă centre de licitație și un pachet complet de servicii complete, compania stabilește standarde în domeniu de peste 30 de ani. Autobid.de înseamnă un remarketing extrem de profesionist și oferă o platformă ideală către producători renumiți, puncte de vânzare de brand, bănci, companii de leasing, agenții de închiriere de mașini și operatori de flote pentru comercializarea eficientă și eficientă a stocurilor de vehicule uzate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.