Autocar romanesc in flacari pe o autostrada italiana

Un autobuz romanesc cu 60 de pasageri la bord a luat foc joi dimineata (8 octombrie) in Italia, dupa ora locala 6:00, pe autostrada A10, in regiunea nord-vestica Liguria, intre localitatile Ventimiglia si Bordighera. La fata locului au intervenit mai multe echipe de pompieri si politisti, informeaza agentia Agerpres, potrivit careia nici o persoana nu a fost ranita.
Se pare ca autocarul venea din Spania, avand numar de Bucuresti si fiind inregistrat pe numele firmei Saiz Tours. Autobuzul se deplasa in directia Genova; incendiul a pornit, se pare, din zona motorului autobuzului, probabil din cauza unui scurtcircuit. Pasagerii au reusit sa se salveze inainte ca flacarile sa cuprinda tot vehiculul.
Cei 60 de pasageri au asistat la scena incendiului de la cateva sute de metri, unde au fost condusi de politistii rutieri italieni. Traficul pe autostrada a fost blocat mai mult de o ora, dupa care a fost reluat numai pe unul dintre sensuri. Puternicul incendiu a cauzat pagube inclusiv suprafetei carosabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.