Autostrada A1, Centura Bucuresti, DN10, DN6, DN7 si DN66, in reparatii

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane ii avertizeaza pe soferi sa circule prudent, sa se asigure, sa semnalizeze si sa se incadreze din timp pe benzile marcate provizoriu pe drumurile nationale aflate in lucrari de reparatii, printre care si Autostrada Bucuresti-Pitesti si Soseaua de Centura a Bucurestiului.

Iata care sunt tronsoanele de drum pe care se lucreaza:

• DN Centura Bucuresti: circulatia rutiera este inchisa, pana pe data de 31 august 2010, intre kilometrii 63 plus 000 metri si 64 plus 400 metri (in zona Chitila), in vederea executarii lucrarilor la pasajul superior peste DN7. Pe sectorul cuprins intre intersectia cu Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti si DN7 (kilometrul 63) au acces doar riveranii.

• Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti: restrictii de circulatie impuse de lucrarile ce se executa la podul din zona kilometrului 28. Astfel, pe podul respectiv, circulatia pe sensul catre Capitala este inchisa, traficul desfasurandu-se deviat pe banda a doua a sensului opus. De asemenea, se asfalteaza pe sensul catre Pitesti, la kilometrii 11 – 12 si 82 – 83.

• DN10: la kilometrul 81, in zona barajului Siriu (judetul Buzau), din cauza aluviunilor cazute de pe versanti pe partea carosabila, traficul auto se desfasoara pe un fir, alternativ.

• DN6, in judetul Mehedinti: intre localitatile Drobeta-Turnu Severin si Orsova, din cauza restrictiilor impuse de lucrarile din zona viaductelor, se circula pe o banda, alternativ, semaforizat.

• DN7: din pricina executarii unor lucrari de asfaltare, traficul rutier se desfasoara foarte greu la iesirea din Simeria catre Deva, in judetul Hunedoara. Intrucat in aceasta zona se formeaza coloane mari de masini, soferilor li se recomanda folosirea rutei ocolitoare DJ107A – Soimus – Rapoltu Mare – Bobalna – Geoagiu.

• DN66 Targu Jiu – Petrosani, circulatia auto este inchisa de la ora 11.00 la 13.00, pe sectorul Bumbesti – Livezeni, intre kilometrii 123 plus 667 metri si 124 plus 679 metri, in vederea executarii lucrarilor de amenajare hidroenergetica a Raului Jiu. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.