Basescu si-a cumparat Duster rosu

Asa cum a promis inca de anul trecut, presedintele Traian Basescu si-a cumparat o masina Dacia Duster – primul autoturism vandut de fabrica de la Mioveni. Seful statului s-a declarat, insa, multumit si de Dacia Logan alba aflata in dotarea SPP si pe care o conduce din cand in cand.

„In cateva minute in care am stat in ea, am avut senzatia ca este o masina de calitate“, a declarat seful statului joi, cand s-a dus sa-si ridice Dacia Duster, despre care a spus ca „este o masina care merita cumparata“. In privinta culorii, Basescu a spus ca a vrut ceva deosebit. „Am ales-o rosie pentru ca am vrut un model care nu era in oferta de uzina a Dacia“.

Pe de alta parte, Traian Basescu a explicat ca achizitionarea masinii Duster este „un semnal“ pentru productia auto din Romania. „Am vrut sa fie un semnal, nu numai pentru piata interna, ci si pentru piata externa“.

Masina cumparata de presedintele tarii este de culoare rosie, costa 17.000 de euro si a fost achitata cu doua zile in urma de sotia sa, Maria Basescu, din contul comun pe care il detin.

Traian Basescu a parasit uzinele Automobile Dacia la volanul masinii Duster, pe care a condus-o pana la Cotroceni. Presedintele Romaniei a plecat apoi la Praga, unde va participa la dineul de lucru oferit de presedintele SUA, Barack Obama, liderilor din Europa Centrala.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.