Berceanu l-a numit pe Ioan Trica director la CFR SA

 

Ministrul Radu Berceanu l-a numit, joi, pe Ioan Valeriu Trica in functia de director general al CNCF CFR SA, in locul lui Emil Sabo, care a demisionat dupa ce a fost trimis in judecata, alaturi de alte persoane, de Directiea Nationala Anticoruptie, pentru o frauda de 700.000 de euro comisa in 2005, pe vremea cand era angajat al firmei private Activ Invest.

Ioan Valeriu Trica are 41 de ani, a absolvit Facultatea de Mecanica, sectia Material rulant de cale ferata din cadrul Universitatii Politehnice Timisoara si lucreaza la CFR SA din 2002. El a ocupat, din martie 2009 pana in prezent, functia de director al Sucursalei Regionale CFR Timisoara. Anterior, in perioada 2005 – 2009, a fost sef al Diviziei Patrimoniu al Regionalei CFR SA Timisoara, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.

Fostul director general al companiei CFR SA, Emil Sabo, a demisionat, vinerea trecuta, pe fondul scandalului iscat de ancheta DNA, cu privire la instrainarea unor active ale CFR Calatori. El a justificat ca nu vrea sa afecteze in niciun fel imaginea institutiei pe care a condus-o pana in acel moment. In locul sau a fost numit director general interimar Viorel Scurtu, care era director general adjunct.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.