Blue River București, 30 de vehicule noi Kögel Light Plus în parcul auto

Compania de transport și logistică Blue River București 78, activă la nivel internațional, își suplimentează flota compusă din 180 de remorci cu 30 de vehicule noi Kögel Light Plus. Factorul decisiv în cadrul achiziției a fost masa proprie redusă și sarcina utilă mare a Kögel Light Plus, care combină în mod ideal rentabilitatea și durabilitatea.

Marian Paun, director tehnic și Alex Paun, CEO Blue River București, la recepția celor 30 de Kögel Light Plus

Iată precizările transmise ZIUA CARGO:

Cu Kögel Light Plus, producătorul de remorci din Burtenbach a creat o platformă modernă și de viitor pentru transportul internațional de mărfuri, care nu numai că permite efectuarea unui număr mai mic de curse cu un tonaj anual specificat, dar îmbunătățește și amprenta ecologică. Reducerea numărului de curse și, prin urmare, a emisiilor de CO2 și a emisiilor poluante corespunde motto-ului companiei Kögel „Economy meets Ecology – Because we care”.

Remorca stabilă și durabilă se distinge prin cadrul și caroseria cu sarcină utilă și greutate optimizată care caracterizează generația Novum. Directorul tehnic Marian Paun și directorul general al Blue River București, Alex Paun, care au avut încredere în Kögel și în distribuitorul autorizat al acestuia în România, compania Hochstaffl, sunt, de asemenea, entuziasmați de acest lucru: „Tendința generală pe piața transporturilor se îndreaptă către vehicule și procese logistice durabile – electrice și ușoare. De aceea am optat pentru Kögel Light Plus cu prelată Strong & Go. Greutatea foarte mică a vehiculelor, caroseria ranforsată fără scanduri laterale, care permite totuși certificarea pentru transportul de băuturi, precum și timpul scurt de livrare au fost factorii decisivi în favoarea achiziționării de la Kögel”, subliniază Alex Paun.                     

Un alt avantaj în decizia de cumpărare a fost caroseria Strong & Go disponibilă opțional pentru remorcile comandate, care sunt utilizate în principal pentru transportul de băuturi. Această caroserie este conformă cu DIN EN 12642 Cod XL. Rezistența caroseriei îndeplinește astfel cerințele directivei Daimler 9.5, chiar și fără a utiliza scanduri laterale. Pentru transportul băuturilor în caroseria Strong & Go, este necesar doar un singur rând de tije la înălțimea primei lăzi de băuturi pentru lăzi de băuturi cu un singur strat și cu două straturi pe paleți standard. În acest fel, Kögel nu numai că îndeplinește cerințele industriei pentru timpi de încărcare mai scurți, dar oferă șoferilor și o manevrare rapidă, simplă și sigură în timpul încărcării și descărcării.

Kögel este unul dintre cei mai importanți producători de semiremorci din Europa. Cu vehiculele sale utilitare și soluțiile de transport pentru domeniul transporturilor și al construcțiilor, compania oferă de mai mult de 85 de ani calitate inginerească „Made in Germany“.  Kögel consideră că are responsabilitatea de a face procesele de transport și logistice prietenoase cu mediul și clima, în acord cu sfera politică și clienții. Motto-ul companiei „Economy meets Ecology – Because we care” este o promisiune: Kögel îi sprijină pe toți clienții cu o expertiză excelentă, cu cunoștințe de ramură profunde și, în special, cu produse cu o durată mare de viață, ecologice și sustenabile economic, într-o construcție cu greutate redusă. Sediul firmei și principalul centru de producție al firmei Kögel Trailer GmbH se află în localitatea bavareză Burtenbach. Din grupul Kögel fac parte și fabricile și locațiile din Ulm (D), Duingen (D), Choceň (CZ), Verona (IT), Gallur (ES), Kampen (NL) și Moscova (RUS). 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.