Bridgestone a ajuns pe podium la Oschersleben

Într-un alt duel palpitant dintre două motociclete R1 Yamaha, echipa YART Yamaha Official EWC, care a concurat cu anvelope Bridgestone, a finalizat pe locul 2 cursa de 8 ore din Oschersleben (Germania) pe 20 mai.

Echipată cu anvelope Bridgestone, YART a finalizat 318 de ture cu 31 de secunde în spatele colegilor săi din echipa Yamaha şi cu 3 circuite în plus faţă de restul echipelor.

2 din 2 pentru Bridgestone

Obţinând consecutiv locul 2 pe podium de când Bridgestone a intrat în cursa Endurance World Championship – locul 2 la cursa de 24 de ore de la Le Mans Moto pe 15-16 aprilie şi locul 2 la cursa de 8 ore de la Oschersleben – echipa YART, dotată cu anvelope Bridgestone, a urcat în clasamentul EWC, de la locul 13 la locul 4. În plus, mai urmează două curse mari care vor avea loc în acest sezon.

Mandy Kainz, liderul echipei YART Yamaha Official EWC, afirmă: „Am demonstrat din nou la Oschersleben că anvelopele Bridgestone ne asigură ritmul, durabilitatea şi consecvenţa pentru a concura chiar în cele mai complexe curse de anduranţă. Vom lucra din greu pentru a îmbunătăţi performanţa şi a da tot ce avem mai bun la următoarea mare provocare de 8 ore din Slovacia, pe 24 iunie”.

Celălalt partener al echipei Bridgestone din seria FIM EWC – F.C.C., TSR Honda, a lăsat impresii plăcute la Oschersleben, terminând pe locul 5, după ce a pornit în spatele tuturor colegilor din cauza unei pene.

Bridgestone, cel mai mare producător de anvelope şi produse de cauciuc din lume, şi-a anunţat reîntoarcerea în cursele de motociclete de top în luna februarie a acestui an, când a decis să echipeze motocicletele a două echipe în prestigioasa competiţie EWC FIM: echipa austriacă YART Yamaha Official EWC şi echipa F.C.C. TSR Honda.

EWC FIM este o competiţie mondială formată din cinci curse: două în Franţa şi câte una în Germania, Slovacia şi Japonia. Cursa de 8 ore din Oschersleben este a treia cursă a sezonului curent, care a început în septembrie 2016, şi se va încheia cu o cursă de anduranţă de 8 ore la circuitul Suzuka din Japonia, pe 30 iulie 2017.

Pentru mai multe detalii, urmăriți ‘The Long Run‘, o serie de 5 episoade despre performanţele YART în EWC 2017. Cel de-al doilea episod a fost lansat pe 12 mai şi cuprinde scene cu pregătirile pentru cursa de 24 de ore din Le Mans.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.grippingstories.com şi pe paginile de Facebook and Instagram Bridgestone Moto.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.