Bright Spaces, debut în țările nordice: clădirea Firdo, prezentată în 3D Digital Twin

Bright Spaces își extinde portofoliul de clienți în țările nordice prin cea mai recentă colaborare cu Skanska CDF. Firdo, o viitoare locație de afaceri din Pasila, Helsinki, este disponibilă pentru prezentare și închiriere prin intermediul platformei web Bright Spaces, personalizată în funcție de nevoile dezvoltatorului, prezentând spațiile într-o replică digitală 3D. 

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Start-up-ul Proptech Bright Spaces, după un parteneriat de succes pe termen lung cu Skanska România și proiectul Equilibrium, a început să colaboreze cu Skanska CDF din Finlanda pentru a prezenta potențialilor chiriași o reprezentare virtuală a Firdo și a viitoarelor spații disponibile. Prin utilizarea unor instrumente avansate de vizualizare și integrarea datelor în timp real, Bright Spaces le permite potențialilor chiriași să exploreze fiecare aspect al spațiilor de birouri de la distanță, eficientizând procesul decizional și accelerând procesul de închiriere. 

Firdo, situat în inima cartierului Pasila, este un centru pentru companiile cu viziune de viitor care acordă prioritate bunăstării și sustenabilității mediului. Cu un angajament de a minimiza emisiile de carbon și de a oferi facilități de top, Firdo asigură un avantaj strategic pentru companiile din noul cartier de afaceri din Helsinki. Oferind trei stiluri interioare distincte, Firdo dispune de 15.300 m2 de spații de birouri flexibile pe 14 etaje, cu facilități ecologice precum ~200 de locuri de parcare pentru biciclete și 69 de locuri de parcare dotate cu puncte de încărcare electrice.

Tehnologia 3D digital twin de la Bright Spaces dă viață clădirii Firdo, oferind un tur virtual al spațiilor interioare și al caracteristicilor sustenabile. Potențialii chiriași se pot cufunda acum într-o explorare 3D, personalizându-și experiența prin filtrarea spațiilor disponibile pe baza unor criterii specifice, cum ar fi suprafața sau gradul de ocupare. Având flexibilitatea de a alege din trei opțiuni distincte de amenajare interioară, chiriașii pot aprofunda caracteristicile tehnice ale clădirii Firdo, pot explora zona adiacentă și pot solicita oferte direct de pe platformă.

Tuomas Heiska, project manager Skanska CDF: „Firdo pune viitorul pe primul loc, așadar includerea de noi inovații și soluții digitale, inteligente în cadrul proiectului, a fost o prioritate. Noi, la Skanska CDF, ne străduim să ne dezvoltăm continuu și să inovăm pentru a ne sprijini clienții în cel mai bun mod posibil. Modelul 3D este un exemplu al modului în care ne propunem să îmbunătățim experiența clienților și să oferim servicii inteligente încă de la începutul procesului de închiriere”.

Cătălin Drăguțoiu, director & head of Growth EU at Bright Spaces: Suntem încântați să continuăm parteneriatul nostru de lungă durată cu Skanska. Noua colaborare cu Skanska CDF este menită să îmbunătățească experiența de închiriere pentru Firdo prin intermediul tehnologiei noastre 3D digital twin. Reflectă angajamentul nostru comun față de soluții responsabile, experiențe digitale inovatoare și abordarea nevoilor în continuă evoluție ale clienților. Replica digitală a Firdo semnifică un pas înainte în modul în care vizualizăm și prezentăm spațiile de afaceri sustenabile”.

Tehnologia Bright Spaces revoluționează prezentarea clădirii Firdo, permițând prezentarea fazelor în curs de desfășurare ale construcției sale. Această platformă digitală simplifică procesele de închiriere, permițând clienților să ia decizii rapide și bine informate, indiferent de locația lor. Cu fiecare detaliu la doar un click distanță, această soluție digitală stabilește un nou standard pentru prezentarea și închirierea spațiilor din cadrul clădirii Firdo.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.