Bucurestean prins cu 186 km/ora pe A1

 

Un bucurestean a fost depistat de politistii rutieri, pe A1, in timp ce conducea un autoturism cu viteza de 186 km/ora, el fiind una dintre cele 33 de persoane sanctionate pentru nerespectarea vitezei legale. In urma actiunii desfasurate marti, au fost sanctionati, in total, 45 de conducatori auto pentru nerespectarea normelor rutiere, valoarea sanctiunilor aplicate fiind de 10.844 de lei. De asemenea, au fost retinute pentru exces de viteza trei permise de conducere si au fost retrase patru certificate de inmatriculare.

 

Cei 33 de soferi au fost depistati de politisti in doar trei ore, intre 12.00 – 15.00, conducand pe Autostrada A1 cu o viteza peste limita legala, informeaza Politia Romana. Unul dintre ei este E. Eduard, de 43 ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism inmatriculat in Marea Britanie, la km. 49, cu viteza de 186 km/ora, iar la km. 56 cu viteza de 157 km/ora. Totodata, in urma controlului efectuat la km. 73, s-a constatat ca pentru acest autoturism nu era achitata asigurarea de raspundere civila obligatorie, astfel ca permisul de conducere si certificatul de inmatriculare au fost retinute, iar soferul a fost amendat cu 2.871 lei.

La actiunea de control au participat politisti ai Biroului de Politie A1 din cadrul Sectiei de Politie Autostrazi. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.