Camere video ce pot preveni incendii și explozii în mediul industrial

Axis5Axis Communications lansează trei noi camere de supraveghere video IP dedicate mediului industrial cu factor mare de risc de incendii și explozii.

Cele trei noi modele: XF40-Q2901 Explosion-Protected Temperature Alarm Camera, XF60-Q2901 Explosion-Protected Temperature Alarm Camera şi XP40-Q1942 Explosion-Protected PT Thermal Network Camera, permit agenţilor de securitate să ia decizii rapid astfel încât angajaţii, utilajele şi infrastructura critică să rămână în siguranţă.

“Operatorii din mediul industrial au de îndeplinit sarcini greu de realizat. Aceştia trebuie să asigure atât o eficienţă optimă de lucru, cât şi să garanteze că normele de sănătate, siguranţă şi mediu sunt aplicate. Noile camere Axis oferă informaţii critice live ce permit o analizare rapidă a oricărui incident, fapt ce poate conduce chiar şi la salvarea de vieţi omeneşti”, a declarat Martina Lundh, Global Product Manager pentru camere termice şi explosion-protected Axis Communications.

Cele două modele de camere (AXIS Explosion-Protected XF40-Q2901/XF60-Q2901) permit gestionarea şi monitorizarea temperaturii diferitelor utilaje, detectarea de incendii sau de ţevi sparte, asigurând în acelaşi timp o supraveghere perimetrală completă.

Camera XP40-Q1942 Explosion-Protected PT Thermal este una tip pan/tilt şi include detectarea de persoane aflate în zone restricţionate şi asigurarea unui nivel de securitate sporit pentru personalul aflat în zone cu grad de risc ridicat. Adiţional, modelul integrează un stabilizator de imagine electronic şi beneficiază de avantajele tehnologiei Zipstream. Stabilizatorul de imagine are rolul de a creşte calitatea şi utilitatea materialului video atunci când camera este supusă diferitelor vibraţii.

Atât camerele explosion-protected thermal, cât şi camerele temperature alarm oferă certificări globale, ceea ce înseamnă că modelele sunt conforme cu standardele specifice ale diferitelor ţări în care Axis Communications este prezent.

Despre Axis Communications

Axis Communications este lider mondial în echipamente video de rețea, oferind soluţii inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.

Axis are peste 2.600 de angajați în peste 50 de birouri din lume și cooperează cu peste 90.000 de parteneri din 179 de țări. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.