Caravana AC/DC, vamuita cu cate 50 de euro/TIR de angajatii CNADNR

Angajatii Companiei de Drumuri au cerut membrilor caravanei trupei AC/DC, in vama Nadlac, cate 50 de euro pentru fiecare din cele 29 de camioane din convoi, drept spaga ca sa poata iesi din tara, intrucat acestia nu aveau \”roviniete de sedere in Romania\”, un simplu pretext pentru a lua mita.

\”Am primit o sesizare de la reprezentantii AC/DC, pe care am luat-o foarte in serios. (…) S-a intamplat o neregula acolo. Angajatii au cerut rovinieta, ei au dat-o, apoi au cerut rovinietele si din timpul sederii in tara, ceea ce nu este legal. Pentru ca nu au avut documentele, angajatii au cerut o suma de bani ca sa ii lase sa plece. Potrivit plangerii oficialilor AC/DC, este vorba despre 50 de euro pentru fiecare masina\”, a declarat Dorina Tiron, directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

In urma incidentului, CNADNR a inceput o ancheta interna, asigurand ca persoanele vinovate vor fi date afara, insa rusinea nu ne-o mai spala nicio pedeapsa, oricat de aspra ar fi.

Trupa AC/DC a sustinut la 16 mai un concert la Bucuresti, unde au participat 60.000 de spectatori.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.