Caravana Digitală Scania – primul eveniment

Caravana Digitala Scania are ca prim eveniment, pe 30 noiembrie între orele 11.00 – 13.00, o temă atractivă, „Tendințe și oportunități în transportul rutier de marfă 2020-2021” și un invitat de marcă:  Radu Dinescu, președintele Uniunii Internaționale a Transporturilor Rutiere (IRU). 

Vor fi prezentate, totodată, noutăți și premiere de la liderul în transportul sustenabil: noua generație de motoare Scania V8 și prima gamă de camioane electrice.

De asemenea, în cadrul acestui prim eveniment al Caravanei Digitale Scania, vor fi prezentate scurte interviuri cu patronii și managerii din transport, despre cum s-au adaptat în perioada pandemiei.

Iată precizările, în comunicatul transmis redacției:

Caravana Scania 2020: Împreună ținem România în mișcare!

După 10 ani de Caravană și peste 100 de evenimente organizate în cele mai mari orașe din România, în 2020, Caravana merge mai departe și se mută în mediul online, în contextul pandemiei Covid 19. Împreună cu cele mai mari companii care susțin industria românească de transport: OMV, Bridgestone, CTE Trailers, Meiller, Krone, Scania Credit, Ifptr și Fuchs Lubricants, vă așteptăm la Evenimentele Digitale Scania din acest an.

Scania și partenerii săi invită toate companiile de transport – patroni, manageri, șoferi profesioniști –, dar și pasionații de camioane să participe la 5 evenimente interactive și inovative ce se vor desfășura, de această dată, în mediul online.

La fiecare dintre cele 5 evenimente, 50 de participanți care vizitează toate standurile partenerilor noștri vor primi un kit de supererou în care vor găsi o mască anticovid reutilizabilă și personalizată, o borsetă și mănuși personalizate. Vor fi oferite, prin tragere la sorți, 20 de mingi Bridgestone, iar unul dintre participanți va primi marele premiu: o dronă DJ Mavic Air! Pentru că ideile noi au nevoie de ajutor ca să prindă aripi!

Evenimentele din cadrul Caravanei „Împreună ținem România în mișcare” ne aduc împreună, într-un mediu nou și interactiv, pe platforma: hopin.to Aici veți interacționa cu speakerii și cu colegii din industria de transport și veți putea accesa:

  • prezentări comerciale și expoziții digitale ale celor mai noi produse și servicii Scania și ale partenerilor săi; 
  • scurte interviuri cu patronii și managerii din industria transportului, despre modul în care s-au adaptat aceștia în perioada pandemiei;
  • speakeri de la Internațional Road Union care prezintă trenduri și oportunități în contextul actual, în 2020 – 2021, în transportul rutier de marfă;
  • speakeri de la reprezentanți ai patronatului în construcții, vorbind despre evoluția pieței.

Orarul evenimentelor:

Vineri, 30 octombrie, 11:00 – 13:00

2020 – 2021 Tendințe și Oportunități în Transportul Rutier de Marfă

Vineri, 06 noiembrie, 11:00 – 13:00

2020 – 2021 Tendinte si oportunitati pentru companiile de transport in constructii

Vineri, 13 noiembrie, 11:00 – 13:00

Gazul Natural (CNG & LNG) – varianta optimă de combustibil alternativ în următorii 10 ani, în transportul rutier de marfă 

Vineri, 20 noiembrie, 11:00 – 13:00

2020 – 2021 Tendinte si oportunitati pentru companiile de transport in constructii

Vineri, 27 noiembrie, 11:00 – 13:00

Gazul Natural (CNG & LNG) – varianta optimă de combustibil alternativ în următorii 10 ani, în transportul rutier de marfă

Înscrierea la evenimente, aici: https://events.scania.ro/caravana-digitala-2020/

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.