Cargus își extinde portofoliul de clienți în Polonia

Cargus își îmbogățește portofoliul cu Vinted, cea mai mare platformă internațională de tip marketplace din Europa, în domeniul fashion second-hand, dedicată consumatorilor. Parteneriatul cu Vinted, care și-a început activitatea în România în luna mai a acestui an, face parte din strategia Cargus de a crește comerțul electronic transfrontalier și de a conecta companiile și cumpărătorii de pe piețele europene. 

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Cargus oferă companiei Vinted o suită complexă de servicii de curierat: livrare colete din România în Polonia, din Polonia în România, dar și pe piața internă, de la consumator la consumator. Utilizatorii vor putea accesa întreaga rețea Cargus SHIP & GO de aproximativ 3.000 de puncte fixe și lockere din România pentru predarea, ridicarea și returnarea unui colet. 

Oana Mandicescu

„Suntem mândri că o companie atât de inovatoare și orientată spre creștere ne-a încredințat un rol atât de important – acela de a fi furnizorul lor pentru servicii de curierat, încă de la debutul pe piața din România. Vom depune toate eforturile necesare pentru a oferi clienților Vinted o experiență de livrare excelentă, la standarde înalte de calitate. Adăugarea Vinted în portofoliul nostru de parteneri reprezintă încă un pas important pentru consolidarea prezenței noastre pe piața din Polonia și pentru a deveni un jucător respectat pe piețele internaționale, în general”, spune Oana Mandicescu, chief sales officer Cargus.

Vinted se alătură unui portofoliu de clienți internaționali din zona de e-Commerce și markeplace-uri importante, cărora Cargus le oferă o gamă completă de servicii de curierat. Cargus și-a pus amprenta pe piața de curierat din Polonia în urmă cu aproximativ un an și a dezvoltat o infrastructură operațională complexă pentru a conecta companiile poloneze cu consumatorii români. De asemenea, Cargus a pus în funcțiune o facilitate cross-dock care eficientizează operațiunile de expediere, oferă o capacitate maximă de peste 15 milioane de colete pe an și un interval de livrare de 24-2 de ore, în funcție de situație. 

Cargus are în plan extinderea afacerilor și în alte țări din regiune, precum Ungaria, Bulgaria, Slovacia, Cehia și Germania. 

Despre Cargus

Cu o experiență de peste 30 de ani, Cargus este prima companie de curierat de pe piața din România. În prezent, compania are peste 5.000 de angajați și colaboratori, oferă o gamă largă de servicii de curierat: livrare door to door, dar și prin rețeaua de livrare out of home, SHIP&GO (puncte partenere și lockere), care oferă clienților posibilitatea de a ridica sau trimite colete din peste 3.000 de puncte din toată țara. Cargus deține 5 centre naționale de sortare, 45 de centre operaționale și gestionează peste 50 de milioane de colete pe an.  Mai mult, în 2022, Cargus a fost premiat în cadrul evenimentului The Courier & Postal Services Business Awards for Excellence 2022, organizat de GOVNET România, cu două premii pentru Cea mai impresionantă evoluție de business și Cea mai bună aplicație web pentru servicii de livrare. În 2021, Cargus a achiziționat QeOPS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de e-fulfillment și soluții logistice personalizate din România, completând serviciile oferite clienților. De la începutul anului 2019, Cargus face parte din Fondul de Investiții Mid Europa Partners, unul dintre cei mai activi investitori din România. Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul Cargus și pagina de Facebook. 

Despre Vinted Marketplace

Vinted Marketplace este cea mai mare piață internațională online C2C din Europa dedicată modei second-hand, cu o bază de membri în creștere de peste 80 de milioane de conturi înregistrate, care acoperă 19 piețe din Europa și America de Nord. Cu misiunea de a face din second-hand prima alegere la nivel mondial, Vinted permite oamenilor să vândă și să cumpere haine second-hand și articole lifestyle unul de la celălalt, oferind a doua sau chiar a treia viață acestor produse.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.