Carpatair lanseaza din aprilie zboruri directe Iasi – Italia

 

Carpatair isi extinde operatiunile din Iasi, prin lansarea unei curse directe catre Roma, din 21 aprilie, cu o frecventa de doua zboruri pe saptamana, a anuntat joi compania aeriana. Astfel, dupa Timisoara, Bucuresti, Craiova si Bacau, Iasi este urmatorul oras din Romania unde Carpatair isi extinde baza operationala, adaugand rute externe directe la cele interne deja existente.

 

Noile zboruri vor fi efectuate cu aeronave Fokker 70 si 100. ‘Extinderea operatiunilor din Iasi face parte din strategia de expansiune inceputa la finele lui 2009 prin largirea operatiunilor din Bucuresti-Otopeni. Pe parcursul anului 2010, am continuat expansiunea prin adaugarea a doua noi baze operationale, Craiova si Bacau, Carpatair devenind astfel operatorul national cu cele mai multe frecvente de zbor spre Italia. Introducerea zborului direct Iasi-Roma este justificata de cererea crescuta de calatorie pe aceasta ruta’, a declarat Paula Ardelean, vicepresedinte de marketing si vanzari al Carpatair.

Pe parcursul anului 2010, compania a introdus 6 noi destinatii, inregistrand o cifra de afaceri de 74 milioane euro, in crestere cu aproximativ 14% fata de anul 2009.

La inceputul acestui an, Carpatair a intrat pe segmentul turismului de vacanta, lansand pachete city breaks personalizate pentru 10 destinatii operate in Italia, Grecia si Germania.

Noul serviciu Carpatair asigura clientilor transport dus-intors si trei nopti de cazare la hoteluri de 3 si 4 stele (mic-dejun inclus) si, aditional, asistenta gratuita in configurarea pachetelor personalizate.

Infiintata in 1999, Carpatair opereaza pe 10 aeroporturi interne si 18 externe. Numarul total al zborurilor regulate ale companiei depaseste 360 pe saptamana, spre 30 de destinatii din 6 tari. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.