CFR Călători, de Paști: Plătești un loc și ai toată cușeta

CFR Călători anunță suplimentarea trenurilor de lung parcus cu vagoane de dormit și cușetă, în perioda sărbătorilor Pascale, pentru a veni în sprijinul românilor care se deplaseză spre casă. 

Astfel, pentru vagoanele de dormit se va putea cumpăra un loc single în cabina dublă. Pasagerul va călători în regim single și va achita prețul unui singur loc. La cușetă se vor vinde doar jumătate din locuri.

În vagoanele clasă se menține regula „un loc liber, un loc ocupat”. Măsura este luată pentru a preveni răspândirea infecției cu COVID 19 și pentru a asigura un transport în condiții de siguranță pentru pasagerii noștri și personalul propriu.

Tren Stație plecare Stație sosire Observații
IR 1641 București Nord Baia Mare  
IR 1648 București Nord Bistrița Nord Ramura la trenul IR 1641
IR 1639 București Nord Cluj Napoca Ramura la trenul IR 1641
IR 1642 Baia Mare București Nord  
IR 12391 Bistrița Nord București Nord Ramura la trenul IR 1642
IR 1638 Cluj Napoca București Nord Ramura la trenul IR 1642
IR 1695 București Nord Timișoara Nord  
IR 1696 Timișoara Nord București Nord  
IR 1741 București Nord Satu Mare  
IR 1742 Satu Mare București Nord  
IR 472 București Nord Arad  
IR 1822 Arad București Nord  

De exemplu, cumpărând un loc într-o cabină de 2 locuri (2 paturi) de la vagonul de dormit, pasagerii vor călători în regim single (singur în cabină).

În ceea ce privește locurile la vagoanele cușetă, într-o cabină de 6 locuri vor călători 3 pasageri, iar într-o cabină prevăzută cu 4 locuri vor călători 2 pasageri. Practic, pasagerii vor beneficia de mai mult spațiu și siguranță, neplătind în plus.

De asemenea, în zilele cu vârf de trafic din perioada sărbătorilor Pascale, trenurile care circulă pe rutele cele mai solicitate au numărul de locuri suplimentat, pentru a respecta regula „un loc liber, un loc ocupat”.

CFR Călători face apel la pasageri să nu urce în tren fără bilet de călătorie, dacă la ghișeu/casa de bilete li se comunică faptul că locurile au fost epuizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.