Cifra de afaceri in crestere cu 9,3% pentru Norbert Dentressangle

 

Cifra de afaceri consolidata a companiei Norbert Dentressangle a fost de 750 milioane euro in primul trimestru din 2011, in crestere cu 9,3% fata de datele publicate in 2010, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

 

La rate de schimb si componenta constante, activitatea a crescut cu 7,0%.

In acest prim trimestru, activitatea Transport si-a mentinut rata buna de crestere inregistrata la sfarsitul lui 2010, cu +9,2% (+8,6% la rate de schimb si componenta constante), incluzand impactul cresterii pretului motorinei asupra pretului serviciilor prestate, de ordinul a 3%.

Activitatea Logistica a cunoscut o crestere dinamica in primul trimestru, de +6,7% ca date publicate, respectiv +4,4% excluzand efectul de schimb valutar si de componenta. Aceasta tendinta pozitiva este confirmata in toate zonele geografice si in particular in Marea Britanie, Italia si Olanda.

La un an dupa lansare, noua activitate internationala de expediere marfuri (freight forwarding) a generat o cifra de afaceri de 10 milioane euro in primul trimestru din 2011, beneficiind de consolidarea activitatilor initiate de Schneider Logistics, in plus fata de cresterea sa organica.

Global, buna performanta operationala permite o noua crestere a rentabilitatii.

Societatea TDG, a carei achizitionare a fost finalizata pe 28 martie 2011, va fi inclusa in conturile Norbert Dentressangle incepand cu 1 aprilie 2011.

Grupul isi pastreaza marje de manevra suficiente, pentru a profita de viitoarele oportunitati de crestere.

Radu BORCESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.