CNADNR da 1,6 milioane de lei pentru supervizarea lucrarilor la centurile oraselor Sacuieni si Carei

 

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a semnat cu Asocierea SC Ventra Project Management SRL – Utiber Kozuti Beruhazo KFT contractele de supervizare a construirii variantelor de ocolire Sacuieni si Carei, in valoare de 1,6 milioane de lei, fara TVA. Alti aproape 300.000 de lei au fost castigati de casele de avocati “Portinoi si asociatii” si SC Consitrans SRL pentru formalitatile de expropriere a unor imobile situate in calea soselei de centura Carei.

 

Valoarea totala a contractului pentru supervizarea lucrarilor de constructii la varianta de ocolire Sacuieni este de 939.920 lei, fara TVA, contractul fiind atribuit prin licitatie deschisa Asocierii SC Ventra Project Management SRL – Utiber Kozuti Beruhazo KFT. Aceeasi firma a castigat si contractul pentru supervizarea construirii soselei de centura a orasului Carei, in valoare de 761.311,00 lei fara TVA. Finantarea este asigurata prin FEDR – 69,75% si prin fonduri de la Bugetul de Stat – 30,25%. Durata ambelor contracte este de 51 de luni.

Totodata, CNADNR a semnat contractul de prestari servicii de asistenta juridica si reprezentare in vederea dobandirii prin expropriere/transfer a imobilelor necesare executarii lucrarilor pentru construirea variantei de ocolire a municipiului Carei, care va avea 10,5 km. Valoarea contractului semnat cu Asocierea Societatea Civila Profesionala de Avocati “Portinoi si asociatii” si SC Consitrans SRL este de 297.700 lei, fara TVA. Finantarea este asigurata prin FEDR – 69,75% si prin fonduri de la Bugetul de Stat – 30,25%.

Magda SEVERIN

Foto: Jean-Mihai PALSU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.