Constructorul Lotului 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești a câștigat și Lotul 4

Asocierea de constructori care a câștigat licitația pentru proiectarea și execuția Lotului 3, în lungime de 31,88 km, al Drumului Expres Craiova-Pitești a fost desemnat, de CNAIR, câștigător și pentru Lotul 4.

Este vorba despre asocierea de firme românești SA&PE Construct-Spedition UMB-Tehnostrade, cu o ofertă de circa 617 de milioane de lei, fără TVA.

Durata contractului este de 36 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor ofertată este de 10 ani.

Construirea acestui drum expres se desfășoară pe teritoriul Județului Argeș și începe la sud de localitatea Lunca Corbului (km 89+300), traversează localitățile Albota și Costești, ocolește pe la sud localitatea Bradu, după care se racordează la Autostrada A1 București-Pitești la km 121+185.

SCNAIR amintește că semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.