CorectBooks ofera colectia George Sovu, de Martisor

 

La inceputul primaverii, libraria digitala CorectBooks propune tuturor cititorilor sai un martisor special: colectia George Sovu, compusa din18 carti in format electronic. Printre cartile disponibile in format PDF si EPUB, la adresa https://books.corect.com/ro/ categorii/autori/Sovugeorge, se numara celebra serie „Liceenii”, nemuritoarele „Declaratie de dragoste”, „Extemporal la dirigentie”, „Dimineata iubirii” si multe altele.

 

CorectBooks pune la bataie seria Liceenii in format digital, in cadrul concursului Cea mai pretioasa amintire din liceu. In saptamana 1 – 8 martie 2011, adolescentii de orice varsta sunt invitati sa impartaseasca cea mai pretioasa amintire din liceu pe CorectBooks. Castigatorul, ales chiar de George Sovu, se va bucura de volumele „Liceenii”, „Liceenii Rock’n’Roll” si „Liceenii in alerta” in format digital.

Colectia integrala a cartilor de George Sovu este celebrata, de asemenea, printr-un interviu special de Martisor, acordat in exclusivitate librariei CorectBooks de autorul scenariilor pentru cele mai populare filme cu liceeni, ce s-au bucurat de un imens succes si au adus milioane de spectatori in salile de cinematograf. In interviu, George Sovu rememoreaza cele mai insolite intamplari din perioada fenomenului national reprezentat de seria Liceenii si vorbeste, cu farmec si sensibilitate, despre tinerii de ieri si de azi, despre amintirile de la filmari si din anii de profesorat, despre iubire si puterea de a o lua mereu de la capat. „Fiecare cuvant pe care l-am scris poarta pe el amprenta sufletului meu, avand in acelasi timp o singura adresa – sufletul altcuiva, ca-ntr-o linie dreapta trasata intre doua puncte: de la suflet, la suflet!”. Cititi integral interviul exclusiv cu George Sovu pe CorectBooks aici: https://books.corect.com/ro/autori/Sovugeorge/interviu.

CorectBooks este cea mai mare librarie de carte digitala din Romania, oferind peste 1.200 de carti, publicate de 14 edituri si semnate de peste 400 de autori romani si straini. Respectand dorintele exprimate de catre utilizatorii fideli, CorectBooks a introdus recent un nou format pentru oferta sa digitala: EPUB. Mai multe detalii despre formatul EPUB puteti gasi in sectiunea de Intrebari Frecvente de pe CorectBooks.com.

CorectBooks este parte din Corect.com, cea mai complexa platforma online de pe piata autohtona, care integreaza si portalul de stiri CorectNews.com si platforma de schimburi, vanzari si cumparari CorectBazaar.com. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.